Nejste přihlášen/a.
Nazdar,koupil jsem kapalinu a po ostříknutí skla v mraze a puštění stěračů se sklo tak divně zamlží jakoby by kapalina byla mastná a nic není vidět.Pak to jakoby za chvíly vyschne a už je vidět přes sklo normálně.Je to na zabití.Je to normální,když kapaliny je originál nemrznoucí z obchodu,neřwděná?Nebo je to nějaký šmejd?
koupil jsem jídlo a je mi po něm zle, nevíte co by to mohlo být?
jak vám máme pordit a nebo napsat zkušenost, když obdobným stylem napíšete, jako já v úvodu, že jste koupil nějakou kapalinu a že se něco vytváří na skle, vážený pane, to nemůžete napsat, co a kde jste koupil, do kolika je to stupňů mrazu a podobně?
tady na tý poradně to je každý druhý dotaz, kdy se musí všechno z tazatele páčit
spíše tu kapalinu. Řekl bych, že je moc naředění a v tenké vstvě namrzá. Můžete na skle vyzkoušet čistou kapalinu bez vody, myslím, že bez vody bude v pořádku.
Chtěl jsem jen vědět,jestli to je normální.Kapalina byla neředěná asi do -30 stupňů.Nebo jestli mám koupit jinou.
Dobrý den, Nemáte náhodou na skle nastříkaný Rain off nebo jiný přípravek do deště? Ten tohle samé totiž dělá, dokonce mi po něm i daleko víc namrzalo sklo...
doplněno 31.12.14 18:49:Wenzel: No, on by Rainoff měl být proti námraze, ale já ho takhle před zimou díky tomu před věma roky nastříkal na sklo, ale budete se divit, stačilo mi stát 20 minut před obchoďákem a musel jsem škrábat a lidi nevěřícně chodili a kroutili hlavami, co tam můžu škrábat Byla to pro mě strašná zima, protože jsem pořád škrábal! Už nikdy v zimě necchi rain off!
a my mysleli, že ano, když vám vadí mastná sračka na skle, tak to pak si vzpomeňte, čím jste naposled umýval sklo, jednou jsem umyl sklo z kyblíku na benzínce a bylo mastný půl roku
To, co se běžně prodává u benzinek, jsou srágory. Nalij tam čistý nedenaturovaný etanol a máš po starostech. Ovšem daň na něj je cca 300 Kč/l. Viz konzumní líh, 1l za 400-500.
Rain off mám na čelním skle nastříkaný a šmouhy mi to začalo dělat taky. Sice až letos, loni při použití stejného Rain off a stejné nemrznoucí kapaliny nikoli. Ale mi naopak po nastříkaní Rain off sklo nenamrzá, a když už při dlouhém stání venku jo (jinak stojím v garáži), tak jde námraza snadněji dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.