Nejste přihlášen/a.
Dobry den, muze se dolevat fridex ted? Myslim za techto mrazu? Nejsem si jista, zda mi uz nezamrzly hadicky Dala jsem pred mesice auto do servisu na zimni udrzbu a jaksi tam nikdo kapalinu ani destilku nedolil...mozna zbytky v hadici...Nyni sterace stiraji, ale neostrikují
Kdyz to doleju nyni, neprasknou ty hadice? Boze
A prominte, nejedna se o fridex, ale nemrznouci smes do ostrikovacu...
No, tak tak jsem se dobre ztrapnila... Ted rano jsem koupila fridex a uplne na nic...Musim koupit do ostrikovacu ! Pardon, jak jsem stara, tak jsem blba Garaz nemam...panelakove stani
Originalni smes...tak jdu hledat co tam patri...
doplněno 31.12.14 07:26:Jj, v chladici je dolito ja si to popletla na te benzine potrebuji tu kapalinu...ovsem nevim, kde to mam spachat, na parkovisti tezko...doprcic..premyslim...do servisu je to daleko a ted tam stejne nikdo nebude. Ze me nenapadlo se podivat vcas a to auto projet.
Ano, udelam to jak radite. Dekuji...na benzine by to snad slo vymenit. Ovsem asi tam budou mit jen nejakou obecnou kapalinu...Stejne si si myslim, ze jsem tam zadny original nemela.
doplněno 31.12.14 07:29:Takze dolit urcite neredenou. Tak to jim muzu vratit i tu destilku
Uz jste me vydesil Neco vymyslim, pojedu na vylet a zahreju motor
I kdyz ted mi doslo, moturek huci, jen ta kapalina neni..
Zdravím.! Hlavně do ostřikovačů nekupujte NIKDY kapalinu do -20°C. Je to úplně k ničemu.
Kupte si radši dražší, ovšem na -30°C.
Ta levnější Vám při silnějších mrazech na skle vytvoří neprůhledný film, kterého se pak člověk těžko zbavuje.
Pak jedině rozmrazovač skel, ve spreji.
Je úplně jedno kde to dolejete!zda-li v servisu místo litru za cca30kč dáte cca50 a víc nebo doma před panelákem za oněch 30kč/litr.Pkd jste tam měla jen vodu či letní-asi zamrzlo a budete muset počkat na teploty nad nulou! nebo na pár hodin do garáže.Na dolití je jedno zda-li je +20°nebo -20°c není to jedno tomu kdo to dolévá protože mrznou ruce atd. Jinak běžně si kapalinu do střikovačů ředím na cca nějakých -10 - -15°C a nemám problém,že by utvořilo nějaký povlak na skle odstranitelný jen rozmrazovačem na skla!
Jen tak pro uklidnění několikrát se mi stalo,že zamrzla voda (letní směs) a nejen to ale i slabě naředěná chladicí kapalina a motoru,chladiči,tryskám a motůrku-čerpadlu popř hadicím a hadičkám se nic nestalo!Jen jsem měl smůlu musel jsem čekat na oblevu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.