Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydání řidičáku nad lhůtu

Od: jirinovy1 odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
co by se stalo, kdyby mi první řidičák nevydali v zákonné lhůtě do 20 dní?
Že jsem si pro něj dnes byl po 21 dnech a ještě mi vynadali, proč nepřijdu jindy, když jsou teď ty svátky. Přitom žádné omezení hodin neměli.
Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jelikoz byly svatky a vyslo to tak , ze vanoce a hned vikend a prazacky a prazaci na uradech predtim spis nakupovali a premysleli nad darkama , tak nejsem vubec prekvapeny :) nehrozi jim vubec nic

hodnocení

0x

co by se stalo? asi nic, přijdete si jindy a pokud s tím nebudete souhlasit, tak si podejte stížnost u jejich nadřízených, ale žádného odškodného se nedočkáte

trtr

Zdravím, asi tak, nic Vám neuteče. Nemám rád nedočkavé začátečníky, takže hlavně v klidu.

jirinovy
hodnocení

Jde nám o princip a protivné české úřednice.! Jako byste to neznali. Nejsem nedočlavý. Mám nějakou lhůtu.

Neřešte to.Na naších úřadech jsou zákazníci vždy jen a pouze na to aby otravovali úředníky v náročné práci-nicnedělání.Měl jste ji slušně poslat do zadele neb se ji slušně omluvitse slovy-kdybych věděl že máte hodně na nicnedělání přišel bych jindy.Příště se vstupem do úřední místnosti v ruce dikatafon a nahrávat-uvidíte tu změnu v jejich jednání!

Pkd je lhůta 20 dnů-Vy nemusíte přesně 20 den ale po dvacátem dnu a poté kdykoliv

jirinovy1

Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]