Nejste přihlášen/a.
Potřebuji info, kdo ví, jakým způsobem provést přihlášení vozidla na ukrajině. Chci koupit auto zatím osobní u nás v čr a přihlásit na mou firmu založenou na ukrajině. Nezná někdo postup který bude reálně proveditelný? Něco jsem slyšel že to stojí hromadu financí. Díky za jakékoliv info. Vašek
Dobrý den, možná bych mohla vám pomoct, sice jsem tuto záležitost přímo nikdy neřešila, ale jsem původně z Ukrajiny a mohla bych vyhledat nějaké užitečné informace, případně někoho, kdo by vám to na Ukrajině pomohl zařídit. V případě zájmu pošlete prosím email na sebe a budu vás kontaktovat v nejbližší době.
Dobrý den.
Nějaký čas jsem jezdil s rodinou na Ukrainu na dovolenou,již nějaký ten rok tam platí že nelze přihlásit dovezené auto starší 6 let.Možnost je taková jak jsem tehdy konzultoval s přáteli přihlásit auto na stávající papíry již evidovaného auta stejné značky atd.Nebo tam koupit vrak který je přihlášen a od tud přivézt auto na náhradní díly.Auta zahraniční výroby jsou na UA dosti předražená zkuste nakouknout na Aukro.ua pokud zvládnete trochu azbuku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.