Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto na ukrajinu

Od: vasek* odpovědí: 2 změna:

Potřebuji info, kdo ví, jakým způsobem provést přihlášení vozidla na ukrajině. Chci koupit auto zatím osobní u nás v čr a přihlásit na mou firmu založenou na ukrajině. Nezná někdo postup který bude reálně proveditelný? Něco jsem slyšel že to stojí hromadu financí. Díky za jakékoliv info. Vašek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olala*
hodnocení

0x

Dobrý den, možná bych mohla vám pomoct, sice jsem tuto záležitost přímo nikdy neřešila, ale jsem původně z Ukrajiny a mohla bych vyhledat nějaké užitečné informace, případně někoho, kdo by vám to na Ukrajině pomohl zařídit. V případě zájmu pošlete prosím email na sebe a budu vás kontaktovat v nejbližší době.

rengea

Dobrý den.

Nějaký čas jsem jezdil s rodinou na Ukrainu na dovolenou,již nějaký ten rok tam platí že nelze přihlásit dovezené auto starší 6 let.Možnost je taková jak jsem tehdy konzultoval s přáteli přihlásit auto na stávající papíry již evidovaného auta stejné značky atd.Nebo tam koupit vrak který je přihlášen a od tud přivézt auto na náhradní díly.Auta zahraniční výroby jsou na UA dosti předražená zkuste nakouknout na Aukro.ua pokud zvládnete trochu azbuku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]