Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze jezdit na papir z autoskoly?

Od: honza25 odpovědí: 16 změna:

Dobry den chtel bych se zeptat jestli lze jezdit na papir z autoskoly po dobu cekaci lhuty nez prijde ridicky prukaz?mohl bych mit pri silnicni kontrole potize?doslechl jsem se ze kdyz si zminovany papir s posudky od zkusebniho komisare kde je psano ze jsem prospel ze vsech tri casti okopiruji,tak lze jezdit na tento papir po dobu cekani na ridicak.dekuji za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macach*
hodnocení

1x

Honzíku, pravděpodobně opravdu ne.I já jsem si tehdá musela počkat.Raděj to vydrž, ať se vyhneš zbytečným problémům.Vždyť se ještě najezdíš ažaž.

Hezký den Marcela

hodnocení

1x

Jestli si prave uspesne dokoncil autoskolu, tak by si mel vedet, ze pri jizde v osobnim voze u sebe MUSIS mit ridicsky prukaz, osvedceni o registraci a doklad o pojisteni odpovednosti z provozu vozidla. Je tam snad nekde uvedeno, ze muzes ridicak nahradit nejakym papirem? Ne? No tak vidis.

honza25
hodnocení

orv mam pojisteni taky a kdybych se ridil porad jen tim co je kde napsane tak bych asi dosel buh vi kam.slysel jsem to od nekolika lidi ze toto lze a dokonce sem se i doslechl ze na tento papir jezdit lze,ale jen sam v aute abych pry neohrozoval spolucestujici,ale to se mi zda nejmin pravdepodobne.

Aha. Slysel... Ja uz toho v zivote slysel... To jsou zcela jiste ty nejzarucenejsi a nejpravdivejsi informace, co clovek nekde slysi.

Delej jak myslis. Pak si ale nestezuj.

honza25

pro axus:ano mate pravdu ja toho taky uz slysel a proto to neberu jako nejzarucenejsi informace v tom Vam davam za pravdu,ale proto jsem tady a ptam se na to este zde.diky za pochopeni

vosikac*

*jasne*A platnou zelenou kartu *palec*

davidhavel*
hodnocení

0x

Zapomeň, pokud nechceš o papíry hned přjít. Axus má naprostou pravdu!

doplněno 04.06.09 15:05:

Jo a takové ty rádoby radílky, kteří nemají v oporu v ničem jiném než ve "velké hubě" pošly někam, jinak brzy dojezdíš a Bůh ví co ještě... co je psáno, je dáno! Co kdo řekl, Ti je na dvě věci a nebude to řízení + něco

plech*
hodnocení

0x

Na papír z autoškoly jednoznačně jezdit nemůžeš.

honza25

dobre dekuji vam vsem za rady pac nechtel hned zas vo papiry prijit.diky

hodnocení

0x

V žádném případě NEJEZDĚTE, riskujete velkou pokutu a zadržení (nevydání) ŘP.!

honza25

dobra budu to muset vydrzet,dekuji Vam za rady.sice je tezke mit auto pred barakem a nejezdit,ale co se da delat:)

Vím jak je to těžké, velké lákadlo, ale vydržte to!

davidhavel*

Dobře děláte, já to taky kdysi nemohl vydržet, měl jsem papíry na auto už v 17ti... co čert nechtěl, pár týdnů před narozeninami jsem při parkování mírně odřel jedné paní zadní dveře u zánovního auta... dostal jsem tehdá maximální možnou pokutu, která se dávala za největší bouračky, coby mladé ucho jsem se chtěl začít rozkřikovat, že to teda ne, ale zklapl jsem včas... až na ty prachy mi to prošlo, měl jsem štěstí... uff

charozs
18.08.09 18:59
hodnocení

0x

Joke!

18.08.09 19:04

cóóóó?

davidhavel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]