Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám na autě poruchu EGR ventilu ... Proč mi technik po telefonu říká že to s motorizací nemá nic společného? Proč to tam teda je? Co to může způsobit? On mi říká že nic ... že akorát spaliny jdou ven z auta po více kusech ... Řekl mi že nový motůrek který mi odešel stojí 7000 a to za to dávat nehodlám ... Když mi říká že to je na autě k ničemu? Jaké s tím máte zkušenosti? Opravdu tomu autu nic nehrozí? Prej ho můžu klidně odpojit ... ale bude mi ta porucha svítit furt ... Jak to levně vyřešit? Kde ten Ventil u sebe vůbec najdu?
Mám Opel Vectra C GTS 1.9 110kw 2004 rok ... díky
Egr ti přepouští část spalin zpět do sání pokud ho odpojíš bude ti to dávat motor do nouzového režimu
tvůj egr jelikož je elektrický tak normální cestou nejde ani zaslepit ani vyřadit leč existujou firmy a nadšenci co ho umí v řj vypnout
Egr ventil většinou stačí vyčistit a běhá dál a z toho co čtu o tom tvůj mechanik moc neví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.