Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED světla a povinná výbava

Od: kolajda odpovědí: 5 změna:

Pěkný večer a hezké svátky,

mám v autě veškeré světla v LED. A dnes mi nějaký měšťák tvrdil, že mi chybí náhradní žárovky, resp. náhradní světla.

Mám za to, že LED osvětlení je děláno jako nevyměnitelůmný zdroj světla, můžete mi někdo sdělit, jak se tedy věc má?

Děkuji mnohokrát.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

3x

povinneruceni.biz/... Mám za to, že led svítidla se dělají s napevno zabudovaným zdrojem světla, pak samozřejmě neobsahují žárovku a není ji proto nutné vozit s sebou. Ovšem, pokud jsi jen klasické žárovky nahradil ledkovými, pak si myslím, že je po pořád jen žárovka a budeš muset být hodně výřečný, aby jsi si svůj názor před úřady obhájil. MP sice výbavu kontrolovat nesmí, ale státní už ano. A ti můžou mít stejný názor.

hodnocení

2x

no já bych řekl že důležitý je na jakej typ žárovej je auto homologováno a to ledky asi nebudou

je nákej problém si za stovku koupit uni krabičku s žárovkama a tu vozit sebou a mít klid?

takjan*

Poloopice (sběrač h...) nemá vůbec právo něco takového kontrolovat

doplněno 27.12.14 21:30:

auto.eurozpravy.cz/...

zztop*
hodnocení

1x

S městskou polovopicí se nemá smysl bavit. Nesouhlasit-do správního sice to bude možná stát nějaký čas, ale ať si taky chlapec užije. To je jako s xenony taky si je doma nikdo nevymění.

zdendan*

zztop:

Já je měním normálně jako H4, v čem je problém? Jo někdy musíš vymontovat celý světlomet, někdy sundat nebo povolit i nárazník. Jak to psal kolega pod tebou mám krabičku za 100Kč a mám klid. Co na tom, že polovina žárovek a pojistek nepasuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]