Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer a hezké svátky,
mám v autě veškeré světla v LED. A dnes mi nějaký měšťák tvrdil, že mi chybí náhradní žárovky, resp. náhradní světla.
Mám za to, že LED osvětlení je děláno jako nevyměnitelůmný zdroj světla, můžete mi někdo sdělit, jak se tedy věc má?
Děkuji mnohokrát.
povinneruceni.biz/... Mám za to, že led svítidla se dělají s napevno zabudovaným zdrojem světla, pak samozřejmě neobsahují žárovku a není ji proto nutné vozit s sebou. Ovšem, pokud jsi jen klasické žárovky nahradil ledkovými, pak si myslím, že je po pořád jen žárovka a budeš muset být hodně výřečný, aby jsi si svůj názor před úřady obhájil. MP sice výbavu kontrolovat nesmí, ale státní už ano. A ti můžou mít stejný názor.
S městskou polovopicí se nemá smysl bavit. Nesouhlasit-do správního sice to bude možná stát nějaký čas, ale ať si taky chlapec užije. To je jako s xenony taky si je doma nikdo nevymění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.