Potrebuji pouzit servo na neco jineho nez do auta,vubec vsak nevim jak by fungovalo servo s dvoudratovym pripojenim,nebo i s peti,i kdyz privedu napeti tak se stane co - predpokladam ze vyjede cep a jak zajede zpet,je mozne pouzit samostatne napajeni nebo je potrebna nejaka vyhodnocovaci jednotka,jde mi o to aby mi servo ovladalo tahlo a to blokovalo dvere v pripade impulsu se servo zatahne a dojde k otevreni ale jak zase zavrit.Dekuji vsem za radu a omlouvam se za hacky carky pisu z mobilu
Zdá se mi, že potřebujete elmag. odskok, který se používá na kufr nebo na dveře při zavařených klikách. Takový ty běžný serva nejsou vhodná, je potřeba je přepólovávat pro změnu stavu. (možná použít vhodnou pružinu... chtělo by to ale asi delší impulz)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.