Nejste přihlášen/a.
u takhle staršího auta by to neměl být problém, tam bývalo místa ještě habaděj. Koukněte se, kde má žárovka svítit a najděte to samé místo na zadní straně světlometu. Skoro určitě u něj bude kruhová "zátka", která bude nacvaknutá nebo se otáčí závitem. Odděláte a uvnitř uvidíte zacvaknutou žárovku. Bude v nějakém upínacím mechanismu, který se vyndá i s tou žárovkou (i s dráty). Buď se tam něco zmáčkne nebo se otočí o cca 90°. Vyndáte z patice (půjde to ztuha) a dáte novou.
Na novou žárovku sahejte jen na kov, na sklo ne.
třeba se najde někdo, kdo má tohle konkrétní auto a poradí přesně.
Tak už se mi to povedlo nějak vyměnit . A potom se zeptám zda nevíte někdo kde jsou pojistky? Protože mi nesvítí na tom display to že mám rozvícená světla i když svítím právě takže asi pojistky děkuji za radu zda mám hledat pod volantem? A nebo jinde? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.