Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seat - jak vyměnit žárovku

Od: jindrich* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mam Seata Cordobu 1996 a potreboval bych vymenit zarovku predni ale nevim jak na to protpze tam jsou sroubky ale kamarad co mi ji minule menil tak zadne sroubovaky nepotreboval poradili byste mi? Nerad bych neco rozrouboval a potom to nedal dohromady ja se znam.. predem dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

u takhle staršího auta by to neměl být problém, tam bývalo místa ještě habaděj. Koukněte se, kde má žárovka svítit a najděte to samé místo na zadní straně světlometu. Skoro určitě u něj bude kruhová "zátka", která bude nacvaknutá nebo se otáčí závitem. Odděláte a uvnitř uvidíte zacvaknutou žárovku. Bude v nějakém upínacím mechanismu, který se vyndá i s tou žárovkou (i s dráty). Buď se tam něco zmáčkne nebo se otočí o cca 90°. Vyndáte z patice (půjde to ztuha) a dáte novou.

Na novou žárovku sahejte jen na kov, na sklo ne.

třeba se najde někdo, kdo má tohle konkrétní auto a poradí přesně. :)

jindrich*
hodnocení

Tak už se mi to povedlo nějak vyměnit :). A potom se zeptám zda nevíte někdo kde jsou pojistky? Protože mi nesvítí na tom display to že mám rozvícená světla i když svítím právě takže asi pojistky děkuji za radu zda mám hledat pod volantem? A nebo jinde? Děkuji

hujer123*

Pojistky jsou pod víčkem z boku palubní desky. Ale potkávací světla a parkovačky žádnou kontrolku nemají. Jen při nich svítí podsvícení přístrojů.

Seat - jak vyměnit žárovku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]