Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita benzinu w8

Od: wenzel odpovědí: 8 změna:

Zdravím, pomalu se blíží čas tankování a uvažuju, že bych zkusil natankovat N95 na ČS W8, kde je o 3 koruny levnější než téměř všude v okolí. Máte s touto společností nějaké zkušenosti? Brali jste tam už benzín? Popřípadě znáte nějaké informace o této značce? Nerad bych natankoval nějaký sajrajt, za to mi těch ušetřených 150 kč nestojí. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

afukozik9r
hodnocení

0x

Vůbec nechápu tuhle otázku. Ty se připravuješ na tankování jako kdyby jsi se třeba ženil.

Já tankuji cca 3x týdně plnou nádrž a nikdy neřeším, kde tankuji. Prostě když mi začne docházet, tak zajedu po cestě k benzínce tam, kde mají levné palivo. Mám najeto cca 500tis a nikdy jsem neměl problém s palivem. Jen bych nikdy netankoval u vesnické benzínky, kde tankuje pár lidí. Jinak je mi to jedno.

máme vesnickou benzinku (Ledopa), cena byla před třemi dny 28,90 u N95, dnes už je možná nižší, denně tam stojí dlouhá fronta u těch tří stojanů, že se nedá k benzince ani pořádně odbočit z hlavní silnice, beru tam pravidelně, problémy s benzínem nemám

Ano, má pravdu + výhoda levného benzínu je ta, že je velký odbyt paliva a tím "mladší" benzín budeš tankovat. Na nějakou kvalitu bych ani nekoukal všude to bude +- stejné.

hodnocení

0x

Jak píší předchozí rádci-bere-li tam PHM hoodně lidí,natankuj,pkd tam zastaví pět aut denně tak netankuj!

doplněno 27.12.14 14:10:

JJ Tank Ono JH-nafta 28,5 ,Bio nafta tuším 27,9 kč;N95 27,9 ,E85 24,5kč

doplněno 27.12.14 14:12:

Jen malé doplněn na trase JH-PV přes TR mimo Brno 14 dní zpět nejlevnější paliva za cca 34kč (Ono v JH 29,9)

novada*
hodnocení

0x

Celkem sem čuměl dnes na OMV .. Měli naftu za 32 korun litr. Přijedu a všechny stojany s naftou zavřený a jedinný stojan pro náklaďáky otevřený? - chtěl sem nabrat zas za dvě kila ale tam měli minimální odběr 10l .. Aby nááhodou neprodělali! :D

pobrdny*

No tak by jste jednou natankoval 10 litrů za 320,-Kč, aspoň by Vám déle vydržela :)

novada*

No né ale mě šlo o princip. Celkem mě to zarazilo :) Musel jsem se prostě o svůj zážitek podělit. Mě se jen "líbilo" to, že místo toho aby nabízeli levnější naftu tak to radši zavřou :D

pobrdny*

Je to podobný princip jako různé letákové akce v Penny, Kauflandu apod.- zboží co je v akci záměrně nedoplňují během trvání akce, takže je zpravidla vyprodané. A jakmile akce skončí, tak ho teprve doplní, najednou ho mají dost :( Jde prostě jen o to nalákání zákazníků do toho daného krámu, když už tam člověk vleze, tak si většinou i něco koupí, ale za plnou cenu, páč je "akční" zboží vyprodané (rozuměj"záměrně nedoplněné"). Takže zákazník nic neušetří ( někdy má zrovna štěstí, že se to nestihlo vyprodat ), ale obchod má "nalákaného" zákazníka, který by tam třeba ani nevlezl, nebo by šel do jiného krámu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]