Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý zámek od kufru

Od: fendo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
dnes jsem zamknul klíčem zámek od spolujezdce, zamkly se všechny zámky (mám centrál) a poté až zavřel kufr.
Od té doby se nemohu domluvit se zámkem od kufru, nejde otevřít, pootočit klíčem nejde, ani co si pamatuju nešlo již dříve.
Mám centrál i dálkové ovládání na centrál, ale v ovladači mám špatnou baterku.
Řešil jsem odemykání vždy klíčem, otevřel jsem vždy klíčem - dveře u řidiče a otevřely se mi všechny zámky jak od řidiče, spolujezdce, tak kufru.
Neporadil by mi někdo jak otevřít a rozchodit zámek kufru? Prostě nejde otevřít.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Otevřít, demontovat a vykoupat v petroleji. Pak namazat olejem FAB (v nouzi WD-40). Musí chodit pěkně a nesmí drhnout o zaoxidované či rezavé díly.

Nemazat vazelínou. V mrazu ztuhne a nejde s tím hnout.

Pro odemčení je nutné díly ohřát.

hodnocení

2x

nepíšeš typ vozu u některých aut de vlízt přez zadní sedadlo do kufru tam sděláš tapecírunk,otevřeš si zámek a zbytek jak psal gumídek

ujendys*
hodnocení

2x

mám stejný problém když už potřebuju nutně použít kufr,vsoukám se přes zadn sedadla po břiše do kufru a strčim slabej šroubovák do dirky která je v tapecu zevnitř kufru,garáž nemám a ted v zimě na to kašlu až se oteplí demontuju,vyčistim snad se to rozchodí já mám citroen xantia break

fendo
hodnocení

Dobrý večer,

děkuji, podařilo se mi zámek již otevřít, jelikož se oteplilo.

Budu jej muset někdy demontovat a propláchnout a namazat jak píšete.

Ještě jednou děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]