Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Folie na okna auta

Od: kostraxx* odpovědí: 4 změna:

Dobry den pred 5dny jsem si nechaludelat folie v servisu.A stale jsou tam plno bublinek ten co to delal rika ze to trva i mesic nez se to vyschne a korrrrrr ted v zime ze to zmizne potom po case .Tak se ptam zda s tim mate zkusenosti dekuju, jestli jsem nevyhodil tisice zbytecne a netahaj me za nos

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Před časem jsem dával folie na skleněnou vitrínu.Bublinky tam druhý den již nebyly.

hodnocení

0x
Nevím, jestli vás tahají za nos, ale já jsem žádné bublinky neměl ani druhý den...

svyjabob*
hodnocení

0x

To vás teda pěkně tahají za rypák :D :D , když se dělá folie na auta tak se to přímo přitom vytlačuje tudíž tam žádné bublinky být nesmí (dělal jsem si je rok zpátky ale chytli mě PČR s měřákem a musel jsem strhnout přední jinak by mi hrozila šílená pokuta) . Pěkně bych se tam vrátil ať si folii vezmou zpět a očistí okna od lepidla a peníze vám vrátí.

hodnocení

0x
Ahoj
jak už tu padlo. Bublinky se vytlačují při lepení. Jestli máš okna samou tečku, tak to reklamuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]