Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topeni octavia

Od: pfpetr* odpovědí: 10 změna:
Dobry den. Pitrebuji vyměnit topení u Octavia 1 . Zda se vám cena za praci 5000 premrstena nebo je v normě?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no je stim práce jak na kostele musí dolů celá palubovka ale pět litrů se mi zdá přemrštěnejch viděl bych to za práci tak do trojky

pfpetr*
hodnocení

A myslíš ze je reálný to s průměrnou výbavou udělat v domácích podminkach
cobrak*

Riskujete, že už to pak nedáte dohromady ale :( Rozdělávat palubku u Oktávky doma bych asi nezkoušel. Zkuste najít levnější servis.

zztop*
hodnocení

0x

Osobně prvně bych zkusil najít nějaké informace co a jak (určitě už to někdy někdo taky řešil) a pak se do toho pustil. Sám jsem měnil radiátor topení na pár autech i srovnatelných s tou oktávou, ale dělal jsem to vždy pro sebe u svého auta. Cena možná vyšší, ale odpovídající debilní práci jako je tato. Bohužel.

pfpetr*
hodnocení

Chvilema se me chtelo plakat ale zvladnul jsem a je hotovo i bez servisu
Topeni octavia
zztop*

Dobrá práce co? Už víš proč servis tu práci tak nacenil? Máš garáž či jiný prostor kde jsi to dělal ne? V té zimě venku bych to nechtěl dělat. A že sis neshodil volant. Já ho vždy hodil dolů mezi prvníma věcma. Stejně jakékoli auto bez palubky vypadá divně

pfpetr*
hodnocení

Neprisel jsem na ten system upnuti airbagu a vedel jsem ze neni bezpodminecne nutne ho sundavat. 5000 se me zdalo opravdu strasne moc tak jsem to risknul a povedlo se
zztop*

Většinou bývají chycené zezadu dvěma imbusy. Jako ona to nebývá práce náročná na hlavu to spíš na nervy a na pamatováka kam co patří. Kolik toho zbylo? Mě vždy něco zbylo. I když ono to bylo zase zčásti tím, že jsem použil třeba nové šroubky/matičky. A jestli se ještě můžu zeptat kolik hodin celá akce trvala?

hodnocení

0x

No já bych si to taky rozmyslel a 5000kč se mi nezdá zase tolik když je to i s materiálem. Pro inspiraci se podívej na fotky když jsem si dával do Fabie 1,9 TDI přídavné elektriceé topení.

Topeni octavia #2
Topeni octavia #3
Topeni octavia #4
pfpetr*
hodnocení

Delal jsem to poprve a hotovo bylo za 8 hod. Zbyly me 2 sroubky . Podruhe by se to nejspis dalo zvladnout za 5 hodin coz je 1000 korun na hod. Nemam hluboko do kapsy a zda se me to jako nenazranost. Napr cisteni odpadu je prace mnohem horsi a zdaleka ne tak dobre placena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]