Osobně prvně bych zkusil najít nějaké informace co a jak (určitě už to někdy někdo taky řešil) a pak se do toho pustil. Sám jsem měnil radiátor topení na pár autech i srovnatelných s tou oktávou, ale dělal jsem to vždy pro sebe u svého auta. Cena možná vyšší, ale odpovídající debilní práci jako je tato. Bohužel.
pfpetr*
Chvilema se me chtelo plakat ale zvladnul jsem a je hotovo i bez servisu
zztop*
Dobrá práce co? Už víš proč servis tu práci tak nacenil? Máš garáž či jiný prostor kde jsi to dělal ne? V té zimě venku bych to nechtěl dělat. A že sis neshodil volant. Já ho vždy hodil dolů mezi prvníma věcma. Stejně jakékoli auto bez palubky vypadá divně
pfpetr*
Neprisel jsem na ten system upnuti airbagu a vedel jsem ze neni bezpodminecne nutne ho sundavat. 5000 se me zdalo opravdu strasne moc tak jsem to risknul a povedlo se
zztop*
Většinou bývají chycené zezadu dvěma imbusy. Jako ona to nebývá práce náročná na hlavu to spíš na nervy a na pamatováka kam co patří. Kolik toho zbylo? Mě vždy něco zbylo. I když ono to bylo zase zčásti tím, že jsem použil třeba nové šroubky/matičky. A jestli se ještě můžu zeptat kolik hodin celá akce trvala?
No já bych si to taky rozmyslel a 5000kč se mi nezdá zase tolik když je to i s materiálem. Pro inspiraci se podívej na fotky když jsem si dával do Fabie 1,9 TDI přídavné elektriceé topení.
pfpetr*
Delal jsem to poprve a hotovo bylo za 8 hod. Zbyly me 2 sroubky . Podruhe by se to nejspis dalo zvladnout za 5 hodin coz je 1000 korun na hod. Nemam hluboko do kapsy a zda se me to jako nenazranost. Napr cisteni odpadu je prace mnohem horsi a zdaleka ne tak dobre placena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.