Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita dálnice Wroclaw-Dresden?

Od: jj* odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti,jaká je kvalita dálnice z polské Wroclawi do Drážďan,popř. až do Lipska? Je tam hustý provoz a kolony?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Tak na kvalitu dálnice na území Německa je neslušné a zbytečné se ptát. Na území Polska pár desítek km od hranice s DE je dálnice srovnatelná s Německem. Pak následuje "dálnice nedálnice" s užšími jízdními pruhy a absencí odstavného pruhu. Povrch je ale slušný. Provoz je hustší v okolí velkých měst a ve špičce, případně se i tvoří kolony. Při jízdě mimo špičku je provoz plynulý.

Já tudy jezdím na Slovensko až do Prešova a max.spokojenost navíc nepotřebuji dál.známku jen se platí mýto ale také nic moc a můžete platit kartou.

hodnocení

0x

Dálnice je v klidu, možné zdržení čekej spíše u mýtnic v případě hustšího provozu... (tam se dej do fronty vpravo mezi kamiony a budeš rychleji odbaven - čtyři kamiony zasebou udělaj sice delší frontu než třeba deset osobních aut ale je lepší být pátý v pořadí nežli jedenáctý, že). Jinak toalety jsou vesměs všude placené pokud jde o benzínku... a jestli i nějaké delší stání na benzince - netuším, já jezdím s busem a po nás chtěli tu a tam platit i za parkování...

tombrava

Monent, za dálnice platí v Polsku i osobáky? Něco mi uniklo? Nějaký link prosím na ceny...

doplněno 23.12.14 12:01:

fakt, už jsem našel...

viatoll.pl/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]