Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký stojan na pneumatiky

Od: astik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuju koupit stojan na pneumatiku i s ráfky. Jedná se o volvo sedan s40 - doufám, je to pro kamaráda, takže si nejsem jistá. Např. nevím šíři kol... Jestli je to ono, jaký typ mám koupit? Díky za odpovědi na zmatenou otázku :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

jednoduchý stojan na kola prodávají v každém hobby marketu. Nejdůležitější údaj bude průměr kola, protože se většinou dávají dvě nad sebe, tak aby tam byl dostatečný prostor. Ten druhý zase bude limitovaný šířkou kola... viz obrázky. Jsou univerzální. Není to vyloženě na Volvo apd.

Mě osobně se víc líbí den druhý typ - všechna kola nad sebou. Ale mám ten první, protože ten jsem sehnal pohodlně. :)

Jaký stojan na pneumatiky
Jaký stojan na pneumatiky #2

hodnocení

3x

Tak volvo 40 má maximální povolenou šířku 225 a na to dimenzované skoro všechny :) heureka.cz/...

astik
hodnocení

Moc děkuju za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]