Nejste přihlášen/a.
můžu odvízd auto do sběrny? není to čistě plech v autě je palubka ve dveřích skla v motoru a přev.olej
U nás vykupují celé autovraky-kompletní 2000kč/1000kg
nekompletní auto (chybějící motor,převodovka,náprava...) 1000kč/1000kg
Jinak když jsem rušil stopátou,tak jsem kastli porcoval sekerou ,jen přes (např,práh)profil,flexou,kotouče stačili asi dva.Koupil jsem ji za 4000 a dostal za ni 3500.rozporcoval jsem ji alůe na kousky cca půl metru x půl metru,motor a přev.-každá šteft, šroub... všechno šlo ven,jen lehká slitina,palsty,skla,dráty-sběrák.Stačilo ale jen čestné,za F.Ritmo jsem dostal asi 2500kč
Máte-li na mysli sběrnu druhotných surovin, tak samozřejmě skla, plasty, guma atd. vadí. Skutečnost že to bylo auto jim vadit nemusí ale ověřil bych si to. Kdysi jsme si takto s kamarádem příležitostně něco rozebrali, to ještě bývala auta za odvoz, za 500 a tak... jisté řešení tohoto problému bylo to, že sběrna měla kontakty na "levnou pracivní sílu" která třeba i za 200kč rozebrala celý motor ze škodovky na čistý hliník a železo... Vyplatilo se.
hele kupoval jsem renaulta twingo měl jsem ho přestaven na autocross byl na papírech papíry sem chtěl zrušit tak sem zašel k jednoumu staršímu pánovi na vrakoviste vysvetlil mu situaci a on mi rekl dej mi 1000kč a kup mi vlašku a vystavim ti doklad jediné co sem musel udělat tak mu sundat číslo karoserie a motoru a prinýst mu ho prej je to pro něj pojistka a po čase twingo odcházelo tak šlo do sběrny jen jsem musel vyndat skla motor vnitřní koberce a zkrátka vše plastové kobercové atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.