Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poškubává mi auťák při jízdě na LPG, máte někdo zkušenost? Dělá to v mrazech při přepnutí na LPG než se motor zahřeje, ale teď to dělá i normálně ikdyž je tepleji. Slyšel jsem že by to mohly být zanesené trysky- zkoušeli jste si je někdo sami vyčistit? Případně máte podobnou zkušenost?
Ono záleží jaký máš motor a jakou zástavbu plynu!jinak to bude na šestnácti ventilu a jinak osmoventil,dále kolik máš na svících a jaké!Tyto motory jsou na svíčky opravdu neřádí,ze skušeností xantiáků jsou nej jen výrobcem předepsané Bosch-e nebo Eyquem, na jiné je dosti menší nájezd a zlobí jak popisuješ.Zkus na poradny na strankce xantiaclubu-jsou 2-stará-uzavřena pro přispívání a poradna ,kde můžeš (po registraci)vložit dotaz
doplněno 22.12.14 17:00:Jen malé doplnění-jak psal xman Sima- pkd by to bylo zapalovací rampou,(muselo by to dělat i na benál! ( tak nwn zda-li je o tomto víc na xclubu ale detailně i s foto je to na peu-clubu).Jinak mě taky škubala a dal jsem nové svíce Bosch (euqyem by museli objednat a asi týden čekat!) FR7DC+ 4ks=280kč a i na e85 je to OK!
Všeobecný poznatek-mtory od PSA jdou nejlépe na svíce dávané v prvovýrobě-Euqyem a Bosch .6ádné jiné,byť určené na provoz s LPG!
Ahoj Diesele, prosím tě, ty se vyznáš v těch Citroenech , nevíš kde najdu u Xantie 1.8 zapalovací svíčky? Je tam taková podélná lišta a z ní jdou do motoru 4 válečky, nejsem si jistý jestli to je ono. Lišta drží na 3 šroubkách, ty jsem oddělal, ale nešlo to ven, mám strach že to vyrvu, když zatáhnu. Je to ono? Tak nevím, díky moc !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.