Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes se mi podařilo vjet do centra Janských Lázní (přes ten milion reklamních cedulí jsem si nevšiml zákazu vjezdu), až cestou z města ven jsem si všiml zákazu. Za celou dobu (cca hodinku) mne nikdo nestavěl, ani nepřišel (z příslušníku MP,PČR. Chci se proto optat zda někdo neví jestli tam mají kamery a posílají fotky nebo můžu být v klidu a museli by mne zastavit na místě a uložit pokutu.
Kamery tam být můžou (zda jsou nevím), doba na projednání přestupku je jeden rok od doby spáchání, ale myslím si, že by to mělo být OK. Jen nechápu, jestli jste vjel osobákem, či kamionem (spíš mi to přijde na kamion).
kdepak, osobákem, bohužel je okolo centra a v centru zákaz, jen člověk ty značky nějak přestane pořádně vnímat když na každém sloupu visí 3 cedule lákající na lyže apod.
konečně se mi podařilo přihlasit :D
Zdravím, to je problém. Ani se nepokouším odhadovat, kolik lidí je někdy nuceno zastavit na zákazu, stát na zákazu a někdy do něj i vjet (půjčíte si chatu a do lesa se nesmí). Vždy je třeba mít ale pádný argument a hlavně nikoho nesmíte ohrozit. Nenavádím k porušování předpisů, ale když někdo třeba veze babičku k doktorovi a před orginací je plno a je tam zákaz zastavení, tak je docela blbý vést bábu, která moc nechodí na třeba druhý parkoviště a odtud pešky. Toto je častá situace u nás ve městě. Podotýkám, že sanitní vozidla nejsou nijak ohrožena ani omezena. Někdy není ani značka opatřena dodatkovou tabulkou a vzniká jaksi neřešitelná situace. Ona vůbec problematika značek je někdy celá komplikovaná.
Já zastávám názor, že vyhodit jí tam ano, ale bohužel se najde spousta ignorantů, kteří tam to auto pak z pohodlnosti nechají. Takže vyložit, přeparkovat, potom jít pro auto a zas jí naložit. V tom za sebe problém nevidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.