dobry den chtel bych se zeptat mam problem,mel jsem inzerat na vymenu auta,ozval se mi jeden zajemce ze semnou vymeni auto,jeho auto bylo podtstne novejsi o 7 let tak jsem si rikal ze nemam co ztratit,tak jsem jel CCa 100km abych se na auto podival.celou dobu my tvrdil ze auto chce pro manzelku udajne jejich bylo moc velke tak by chteli neco mensiho,tak jsem se sesli me auto nepozadoval projizdku a tak jsme jeli do podzemnich garazi aby si mohl vydelat svou audio soustavu a vymenit si vozy,uz mi to zacinalo byt divne,tak nakonec i nesvitily zadni svetla tak mi je nejak provizorne zapnul,ke konci mi rekl ze auto je po zesnule pani tudiz neni na nej napsane ale rikal ze se toho nemam nejak bat, ze staci pouze pojistit.tak se bojim co mam delat?prosim poradte mi
jo tak po zesnulé paní, hmmm... třeba ji ten chlap zabil, proto je zesnulá, a ukradl jí auto výměna zpět předpokládám nepřipadá v úvahu, takže co teď s tím autem, no máte aspoň nějaký papír o nabytí vozu? Malej velkej techničák? Ještě může být auto součástí dědickýho řízení... Jakou hodnotu to auto má? Třeba by bylo nejlepší ho rozebrat a rozprodat na díly, zahladit stopy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.