Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím je tady někdo víc informován a neví jestli už příští rok dojde ke změně ekopoplatků a bude se platit i za EURO 3?
Jde mi o následovní. Celý rok jsem měl auto nepdohášené,protože mám v TP uvedeno EURo 2 tedy 3 tis poplatek a dneska mám žádadat do Itálie za 2 tis o správný údaj,ale ten bude až po novém roce a pokud se začne platit i za RURo 3,tak byhc vyhodil peníze komínem a rozstřílel celej magistrát.. prosím zkuste zjistit je to dost důležité běžel bych to zaplatit dneska a byl by klid.
Jo a evidenční kontrola opravdu platí jen 10 dní? říkal mi to znamej na STK. Mám totiž evidenčku z května a kdysi sem tu psal,že v zákioně to není a můžu dojít klidně s 2 měsíce starou evidenčkou,ale většinou ty lidi na úřadě vyhodí i tak.
Nebojím se říci že veškeré info o daném autě nezkartovali!Pak by prostě to auto ani nešlo přepsat na jiného,trvale vyřadit atd! Zajisté aktuální mají takže i při totální ztrátě dokladů vydají kopie!
Super diky. ted jsem psal jeste do jedne firmy co dela prepisy za lidi s dotazem. Co se deje,kdyz me maly TP ukradli a ja bych ztratil i velky TP. protoze veskere informace o autu ti kreteni na predchozich uradech ZKARTOVALI!
co pak maji lidi delat? nerikejte,ze se to nikomu nemohlo stat lidi ztrati aj dite:D
Nejak tusim,ze by auto zaniklo,protoze TP z Nemecka podle ktereho by se mohlo znovu zacit by ziskat nikde neslo taky zkartovali to sem resil uz v kvetnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.