Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekopoplatky 2015

Od: ondik007 odpovědí: 6 změna:

Ahoj prosím je tady někdo víc informován a neví jestli už příští rok dojde ke změně ekopoplatků a bude se platit i za EURO 3?

Jde mi o následovní. Celý rok jsem měl auto nepdohášené,protože mám v TP uvedeno EURo 2 tedy 3 tis poplatek a dneska mám žádadat do Itálie za 2 tis o správný údaj,ale ten bude až po novém roce a pokud se začne platit i za RURo 3,tak byhc vyhodil peníze komínem a rozstřílel celej magistrát.. prosím zkuste zjistit je to dost důležité běžel bych to zaplatit dneska a byl by klid.

Jo a evidenční kontrola opravdu platí jen 10 dní? říkal mi to znamej na STK. Mám totiž evidenčku z května a kdysi sem tu psal,že v zákioně to není a můžu dojít klidně s 2 měsíce starou evidenčkou,ale většinou ty lidi na úřadě vyhodí i tak.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Nechapu, ze vam to za ten usetreny litr stoji. Zavolejte si na svuj mestsky urad jestli jim to bude vadit, ze mate EK starou pres pul roku
ondik007
hodnocení

1000 kc je spousta penez takze nevim proc bych to neresil. o tom,ze by mela byt novela ekopoplatku v roce 2015 jsme zatim nezjistil nic,takze asni se nic nedeje uz hrozii 3 roky,ale prd,takze mam jen pul roku cas na doregistraci

hodnocení

0x
Evidenční kontrola platí pro přihlášení zatím měsíc,od nového prý jen 10 dnů,v provozu platí(v rámci technické)2roky nebo do změn na vozidle (třeba výměna kastle).
Platba za E3 zatím není,ani po novém roce.
Změny jsou -v depozitu,přihlašování atd,ale posunutí poplatků ne!
doplněno 18.12.14 21:35:

Nebojím se říci že veškeré info o daném autě nezkartovali!Pak by prostě to auto ani nešlo přepsat na jiného,trvale vyřadit atd! Zajisté aktuální mají takže i při totální ztrátě dokladů vydají kopie!

ondik007
hodnocení

Super diky. ted jsem psal jeste do jedne firmy co dela prepisy za lidi s dotazem. Co se deje,kdyz me maly TP ukradli a ja bych ztratil i velky TP. protoze veskere informace o autu ti kreteni na predchozich uradech ZKARTOVALI!

co pak maji lidi delat? nerikejte,ze se to nikomu nemohlo stat lidi ztrati aj dite:D

Nejak tusim,ze by auto zaniklo,protoze TP z Nemecka podle ktereho by se mohlo znovu zacit by ziskat nikde neslo taky zkartovali to sem resil uz v kvetnu

stirecek*
Lidi ztratí i dítě, ale mají ho od narození napsané v rodném listě. Vem si z toho příklad :)
ondik007
hodnocení

No,ale ja volal na ty urady a oni mi to rekli,ze bohuzel ano je to zkartovano . Ja po nic chtel aby mi to vyskrkly a nechteli debilove nechapu o co jim de. chci spravedlnost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]