Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák pokus

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Ahoj spíš se jen chci vyzpovídat, dnes jsem dělal na 3.pokus jízdy a když jsem se dozvěděl, že se mnou pojede komisař se kterým jsem ještě nejel tak jsem se ptal instruktora jaký je a on, že je dost precizní a že jízda musí být dobrá, no tak jsem se snažil hodně, první polovina jízdy dobrý žádná chyba, plynulá jízda pouštění chodců atd. a pak jsme vjeli k obchoďáku na parkoviště a protože to bylo ráno tak tam skoro žádný auta nebyly a komisař řekl at si vyberu kam chci a zaparkuji couváním tak jsem to udělal a pak at vyjedu tak jsem vyjel, ale nejak jsem nepochopil jak mam vyject rikal zabocte doleva doprava a ja byl tak zmatenej ze jsem nevedel co a on takovym vycitavim hlasem ,,tohle parkoviste ma jen jeden vyjezd prejedte stani a doprava takze jsem to pochopil a vyjeli jsme, no a pak uz se to totalne posralo protoze jsem mnel odbocit vlevo, ale chtel jsem vject do spatneho vjezdu tak mne instruktor potaji ukazal ze az tam ale asi si toho vsiml tak to byla chyba a pak hned otom stojim na stopce rozhlidnu se a on tak zastavte tady na kraji a zacal povidat na stopce stojite a rozhlidnete se videl jste vubec na levo ja myslim, že ne takže jste neuspěl, no takže zklamání na entou a já vůl si myslel, že stát na stopce se má tam kde vidím a já a ne aby to viděl i komisař který sedí vzadu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak vidim , ze toto se deje vsude. Ja mel sice vse oukej , ale kolem banda rikala to same , kdyz urad potrebuje penize tak neni problem te vyhodit za cokoliv :)

hujer123*
hodnocení

0x

Tak jsi mu to měl slušně říct, že jsi měl dostatečný rozhled, abys nikoho neohrozil a dokonce ani neomezil a že zezadu patrně takový rozhled neměl. Co už teď? Šetřit na další jízdy a připravit se na novou zkoušku.

Pokud má jeden metr, celkem mu jako účastník silničního provozu fandím. Někdy zůstává rozum stát, co na silnici vidím. Někdy mám dojem, že odbočování doleva i jiné disciplíny nějak vypadly z osnov.

hodnocení

0x

Bylo mi řečeno pár lidma při zkoušce se dívat tak jak se v reálu dívat nebudete, tedy kroutit hlavou na vsechny strany tak aby videl kazdy ze se opravdu díváš..ač to bude komické a neběžné můžeš s tím operovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]