Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tankovací karta scheel

Od: rakodal* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer nevíte někdo náhodou jaké jsou podmínky pro získání tankovací karty schell?Jde mi hlavně o finance kolik se platí jistina a jak dlouho trvá vyřízení karty?díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x
schell? Nemyslite SHELL to jsou ty žluté pumpy s mušlí...svatého Jakuba Royal Dutch ShellRoyal Dutch Shell, zkráceně označovaná jen Shell, je mezinárodní britsko-nizozemská globální ropná akciová společnost s obchodními aktivitami ve více jak 140 zemích světa. - WikipedieShell pravděpodobně tankovací kartu nemá, zřejmě myslíte bonusovou kartu shell, více zde snad je to ono : shell.cz/...
rakodal*
hodnocení

jo myslím SHELL ale rozhodně nemyslím bonusovou kartu o tu mi nejde.Jde mi o tankovací kartu,s kterou mužete platit pohoné hmoty a mítné.

flip

shell.cz/...

Nejlepší asi bude domluvit se přímo s nimi, případně požádat rovnou o vydání karty, tam budou podmínky určitě k nahlédnutí :)

hodnocení

0x

upřesnění tady

shell.cz/...

Po schválení žádosti jsou karty zasílány zpravidla do 10 pracovních dnů

Výše finančního zajištění 0,- Kč(může být posouzeno individuálně)

využití karet vidím jedině při cestách do zahraničí a platbách domácí měnou, jinak sleva za litr je minimální...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]