Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolehlivý alkoholtester

Od: larix* odpovědí: 3 změna:

Jaký nebo v jakém cenovém rozpětí vybrat opravdu dobrý alkoholtester? Recenze se velice různí, máte někdo osobní zkušenost? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já si koupil dva elektronické - levný a dražší (200/380) - oba stály za ... vyhodil jsem je

Kupuji v obchodě (např. Penny) u pokladny plastovou trubičku - klasika, která je nejjistější - podle mého názoru.

hodnocení

0x

Já si před časem koupil tenhle. Nebyl zrovna nejlevnější. Nedoporučuju. Sice celkem spolehlivě ukáže, jestli "něco", či "nic", ale zobrazované hodnoty jsou naprosto zcestné. Například v 8:00 naměří 0,5 promile, následně v 10:00 pak 1,1 promile. Taky jsem podle něj už měl i 2,9 promile (a to jsem normálně komunikoval a dokonce trefil domů s několika přestupy *smich*). Myslím, že spolehlivý tester by měl mít náůstek na přímé foukání a ne aby se do něj foukalo z několikacentimetrové vzdálenosti.

Spolehlivý alkoholtester
radaa

Taky mám tento už asi 3rok a stojí za pěkný h---o .Ráno vstanu a mám třeba 1.1. A to dám nové baterky .Posílal jsem ho i na kalibraci a prý v poho . Ale stejně není možno se na něho spolehnout .Jediný spoleh je že si dám večer 1dvanácku a jdu spát . Takže NEKUPOVATTTT . A tak skuste poradit jaký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]