Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault zavada

Od: pfpetr* odpovědí: 3 změna:

dobrý den

Dnes po otočení klíče autu komplet zhasla celá přístrojovka . Po pár otočeních naběhla a po chvylce zhasla. Ted je ve stavu že vše naběhne auto jde nastartovat ale svítí kontralka nejspíš elektro motoru ale žena se s tím bojí odjet od baráku. co se to mohlo stát? vůz renault megan cupé 1.6 eko

Renault zavada

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skus očistit svorky a kontakty baterie ,zkontroluj a očisti ukostření kastle a motoru

milan23*
hodnocení

0x
Řekl bych,že je to kontrolka vstřikování,diagnostika řekne více.Žena se nejspíš bojí oprávněně...
pfpetr*
hodnocení

Diagnostika ukazala viz foto Zavata otacek byla kdyz motor nebezel a zavada lambda sondy je zajimava protoze lambda pri prvnim pripojeni fungovala pak najednou naskocila a jiz skakala pravidelne. Po kontrole kabelu z lambdy jsem nasel vyskoceny konektor byla vyhryzana tlumici hmota na haupne a konektor byl zhruba v miste kudy mohlo neco lezt takze byl zrejme nacat a vypadl je tedy divne ze zrovna behem mereni. Kazdopadne ujeto kolem 15km zavady v jednotce zatim zadne a kontrolka nesviti. Kazdopadne nic ze zabad neresi ten vypadek palubky ktera se chovala jako bez baterie. Zitra zkontroji vsechny kable od baterie a od pojistek viz prvni odpoved a dekuju za snahu me pomoct
doplněno 12.12.14 23:01: Ted jsem si bohuzel vsiml ze jsem ty zavady nenafotil vsechny . Byla tam jeste ta lambda ktera je smazana a zatim nenaskakuje
Renault zavada #2
Renault zavada #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]