Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzor souhlas vlastníka k přepisu

Od: roman27 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych stáhnout vzor:souhlas vlastníka vozidla k přepisu na nového majitele.Hledal jsem,ale našel jsem jen plnou moc k zastupování.Kdyby byl někdo tak hodný...Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman27
hodnocení

Nikdo nemá?Nikdo nepřihlašuje auto?souhlas vlastníka vozidla se změnou majitele/provozovatele vozidla v registru?

buss
hodnocení

0x

Na to přece nepotřebuji vzor, napište co po kom chcete aby učinil, zástupce, zastoupený, datum (možná lhůta dokdy musí učinit).

jmhad*
hodnocení

0x

podívej se na brzyvozy.cz/... , kde je dost velmi dobrých vzorů k této záležitosti

roman27
hodnocení

Děkuji všem nějak jsem to už napsal snad to bude stačit.Jen mě překvapuje na každém DI to chtěj ale vzor nikde není.

Vzor souhlas vlastníka k přepisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]