Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ted mám možnost vyměnit předem napsaný vuz za svůj chtěl jsem se zeptat na co třeba trpí ty opely jaké jsou tam česté závady na co si dát pozor a podobně
Opel Astra G mám již 11. rok ovšem s naftovým motorem. Typickými závadami všech Géček, které se ani mně nevyhnuly jsou praskající pružiny vpředu i vzadu (původní mám již jen jednu), odchází diodový blok v alternátoru ( dá se řešit pouhou výměnou diod, které jsou zalisovány v hliníkovém chladiči) to už jsem měl 2x a měnil jsem i jedno přední čidlo ABS, které je bohužel v jednom celku s nábojem kola, takže asi za 4,5tis i s prací. Problémy s ložisky kol, které jsou často zmiňovány mě nepotkaly, mám najeto 180tisíc. Po střetu se srnou jsem měnil chladič klimatizace, ale to není chyba Opelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.