Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Řešili jsme takovouhle věc. Majitel má auto. Staré s neplacenou ekodaní. Pak by byl uživatel toho auta. Pojistku by platil, nebo spíš by si nechal v platnosti majitel. Jde dnes, nechat udělat nějaký zápis do evidence- Velkého TP, že to auto má svého majitele a také za provoz odpovědného uživatele? Snad jsem to popsal srozumitelně? Díky za nějaká vyjádření. Ahoj.
doplněno 09.12.14 22:10:A ještě mě napadlo tohle. Je stará paní a má kartičku ZTP. A dostává příspěvek na nepohyblivost?. A má to nahlášené na syna, na jeho auto. Může si tak potom koupit- spíš přihlásit auto na sebe? Má se nějak obávat o ty dávky? Jak ještě dlouho bude možné si přihlašovat vozy osobami s ZTP? Nebude to s těma ekodaněma končit?
Ano, takt to fungovalo, možná ještě funguje, byl to vlastník a provozovatel a v OTP byla jen věta "provozovatel je zároveň vlastníkem ano/ne" zřejmě kvůli leasingovkám.
Ahoj. Měl jsem na mysli, jestli to provedou už rovnou při přihlášení vozidla? Když potom ten uživatel jezdí a spáchá cokoliv, policie i úřady, hned oslovují rovnou toho uživatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.