Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání na dvojku Felicia

Od: stanislavkal odpovědí: 4 změna:
Ahoj, začal jsem jezdit Felicií(1.3 MPI, 50 kw, po faceliftu).
Problém je v tom, že když mám zařazenou dvojku a sundám nohu z plynu, třeba při nájezdu do zatáčky, tak to začne dost cukat. Přitom ve Fabii jsem takový problém neměl a to je tříválec. Je to normální, nebo nevíte čím to je?
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Svíčky se mění co 30 000km. Někdo to mění s olejem ideálně. Pak odchází zapalovací lišty a můžou vynechávat. Taky, pokud není dobře připevněná a má vakl, tak to přes vibrující podtočený motor skáče (ta lišta v uchycení).

Normální to proboha není...

doplněno 09.12.14 10:45:

Co diagnostika? Stačí obyč KKL kabel a VAG. Vydřené potenciometry klapky? Nepíšete nájezd km.

Do MPi hlavně patří svíčky Champion 89 PYC.

stanislavkal
..Nájezd je 102300 km. Jiný problém není. Jen to cukání po sundání nohy z plynu a také při přeřazování
fik

Ještě mě napadlo skontroluj uložení motoru v silentblokách,jestli není nějaký utržený a motor prostě nadměrně necestuje sem a tam,jak sundáš nohu z plynu tak to cukne

stanislavkal

Díky, mrknu na to! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]