Nejste přihlášen/a.
dobry chci se zeptat jak mam prepsat auto v poloprevodu.Auto je odhlasene na nekoho jineho mam nejakou sanci ho prepsat?Co po me bodu chtit,
dekuji za rady
Normálně jako by bylo odhlášené na Vás
(uzavření POV,návštěva STK kvůli evidenčce na Vaše jméno ,návštěva mm ) , jen navíc si napíšete Plnou moc .
Plná moc -
Já xy(jméno na koho byl vůz odhlášen) dávám plnou moc panu alfa k veškerým potřebným ukonům k přepsání vozu BMW na jeho osobu , já xy již nebudu vůz dále provozovat .
doplněno 05.12.14 18:36:Plná moc nemusí být do konce roku úředně ověřená .
doplněno 06.12.14 16:25:Přihlásíte si to v OV .
A když ani člověk který mi to auto prodal taky neni v technickém prukazu stači pořad ta plna moc?
doplněno 06.12.14 12:48:dekuji za odpovedi,a chtel bych se jeste zeptat a nebude vadit auto bylo odhlasene v nachode a ja si ho chci prihlasit v ostreve
Plná musí být od poslední osoby zapsané v TP! Takže ne od osoby co Vám prodala auto ale od osoby co prodala auto tomu od nejž jste jej koupili!
Příklad: p.XY prodal a odhlásil na pana ZX svoji fábu a po třeba půl roce aniž by ji dohlásil na sebe prodá dál,dejme tom p.AB (ten je ale jen překupník ) a ten ji prodá p.CD a ten ji hodlá provozovat a dohlásit na sebe,takže potřebuje plnou moc od pana ZX !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.