Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autonavigace Navigon 33xx-aktualizace

Od: jarinht® odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu,kde stáhnout aktualizaci do autonavigace NAVIGON 33xx/zakoupena v 1Q/2009/.Zkoušel jsem to na adrese www.navigon.com/33max.series-Navigon fresh,ale zde mne to píše "tato web.stránka není dostupná".Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Asi bude nutne stahnout a nainstalovat obsluzny SW k navigaci:
navigon.com/...
pomoci nehoz se pak aktualizace provede.

hodnocení

Díky za radu,ale to je to co jsem psal,že web str.není dostupná,tudíž nejde nainstalovat ani SW k navigaci.

k2

Pro instalaci musi fungovat nejaka webova stranka?
Na mem odkazu kliknu na "INSTALLAR AHORA" a normalne to zacne neco stahovat (asi instalator?).
Takze Vam to nejde nainstalovat, nebo kde je problem?

hodnocení

Když kliknu na ten odkaz výše,tak se dostanu na stránku dalšího odkazu,a po kliknutí na WIN odkaz mne to napíše hlášku,že web.str.nejde otevřít a rovněž tak v Navigon fresh.Já se vůbec na "installar Ahora " nedostanu.K tomu bych se měl dostat jak?Dík.

k2

Kliknu na:

navigon.com/...
cca v 1/2 stranky je tento text:
---------------------------
NAVIGON Fresh - stažení a aktualizace.

NAVIGON Fresh je bezplatný program, s jehož pomocí mužete svuj NAVIGON pohodlne aktualizovat nebo si v obchode Fresh Shop zakoupit zvolené služby/funkce
----------------------------
Pod tim odkaz na instalator pro win, ktery je mozno stahovat ze 2 serveru (INSTALLAR AHORA-stahne primo instalaci a DESCARGAR ZIP-stahne zazipovanou instalaci)
Na jeden z nich kliknu levym tlacitkem a po vyzve vyberu ulozit.
Pak je tam jeste instalace na platformu MAC, to ignoruji.

hodnocení

Vím o čem je řeč,přesně to dělam,kliknu na hořejší odkaz WIN nebo ZIP/to je jedno/,tak mne to napíše,že web str.není dostupná,zkrátka se vůbec nedostanu na stažení Navigon fresh.Pak je ještě možnost stahnout aktualizaci placenou za cca 80 liber,ale to se mne zdá drahé.

k2

Aha, tak to je pak zavada nekde u Vas, i kdyz me moc nenapada kde. Snad jen spatne nastaveny firewall.
Jeste zkusim prime linky:
navigon.vo.llnwd.net/...
navigon.vo.llnwd.net/...
Ani ted Vam to nestahuje?

hodnocení

pořád stejné,i když jsem odpojil firewall a antivir,tak nevím co s tím.Nejde mne to se připojit ani přes tablet.Je možné,že je to tím,že jsem k internetu připojen přes O2.

tomas11*

Tedy na Win 7 64bit to jde , je možné že třeba XP to nepoberou nebo 32bit systém , už jsem se s něčím podobným někde setkal ale nevzpomenu si přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]