Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám tady další problém s mojí nesmrtelnou felicií.. Občas mi při jízdě něco hučí od pravého předního kola. Po mírném sešlápnutí brzdového pedálu toto přestane. Poté zase začne a po chvíli přestane a nic neozývá. Toto se opakuje např. po dalších zhruba 30km.
V předu mám nové kotouče i destičky (kvalitní - ferodo) a nová ložiska. Dnes vozidlo na technický kontrole a vše v pořádku.
Opravdu mě nic nenapadá, kde hledat chybu. Za každou radu děkuji..
Možná by to mohl být - teď si nevzpomenu na odborný název - na pravé poloose je kus železa ,které má mít dynamické účinky.Na poloose je přichycen dvěma šrouby přes gumu. Já tedy jeho význam nepochopil,ale ten by mohl za určitých podmínek začít vybrovat a při přibrzdění se zase uklidnit.
Význam je značný. Montovalo se to od Favorita zhruba kolem roku 1993. Na dlouhé poloose na straně převodovky vibrace motoru a kola způsobí silné kmity poloosy od rychlostí cca 120km/h a více. Ten kus železa (dvě C čka přes gumu) fungují jako setrvačník. Pokud je tam tak silná hmota, tak s rotací získá něco jako gyroskop stabilitu. Váha roste s otáčkama. Tím se osa uklidňuje a vystřeďuje. Nedělá pak kravál a celý díl se odhluční.
Říká se tomu dynamický tlumič kmitů a trpí na protáčení v gumě. Ta guma pak při rychlé změně rychlostí osa/guma se začne protáčet na té hřídely a jak má guma působit adhezivně, tak začne brčet při protáčení.
Stačí gumu zalepit černým silikonem a je po problému.
Mají to skoro všechna auta s motorem v předu uloženým napříč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.