Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz zásuvka mi funguje pouze když je nažhaveno nebo nastartováno.. je možné ji udělat nějak tak aby fungovala stále?
Děkuji
Ano, natáhnout dráty od akumulátoru přes pojistku. Nebo si pomocí multimetru ve skříňce pojistek najít + a - a na to zásuvku připojit.
Na autě se silové mínus moc netahá. Stačí najít montážní bod do skeletu (šroub sedadla nebo jinde poblíž). Drát od podsvícení zásuvky ponechat a + natáhnout z pojistkovky nebo od akumulátoru a pojistku dát co nejblíže ke zdroji. Tedy v případě akumulátoru dát pojistku nejdále 10cm od svorky + na aku.
No ono je to vhodné pro udržovací dobíječky s proudem cca 600 - 800mA s koncovkou do zásuvky. Proto při vypnutém motoru nesmí být rozpojena relátkem. Mimochodem já ji mám na stálo a dost to využívám s nabíječkou na mobil a GPS navigaci, kdy se to neustále dobíjí a v případě mobilu lze telefonovat s vybitou baterkou a při vypnutém motoru.
Odpínaná zásuvka je dobrá na autolednice
origo de zásuvka v oktávii i bez klíčku takže by to chtělo pohledat kde je chyba nemáš jen na dveřích řidiče vypnutej vypinač ovládání zadních oken? nevim proč ale vypíná to i zásuvku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.