Nejste přihlášen/a.
Mám vůz škoda rapid. Koupil jsem ho na 16 palcových ALU kolech. ted jsem si koupil zimní plechové disky..bude pasovat délka šroubů z ALU kol na tyto plechové?
My ale nevíme jaké máte šrouby!Já osobně na obou autech na kterých jsem měl i lité stačila jedna sada šroubů.Je ale možné,že šrouby z litých budou na pechové dlouhé!Změřte o kolik přečnívá z litého a kolik z plechového ,nebo jedno kolo na předek nasadit, a zda-li nebude šroub dřít o kotouč či těhlice ...totéž na zadním!
Gumídku-to co tvrdíš nemusí být vždy pravda!osobně mám na obou druzích disků kuželovou dosedací plochu!
Alu mají dosedací plochu kužel a plecháče kouli. Zničíte je těmi ALU šrouby. O délce nemluvě, ale některá auta mají dlouhé na obojí a při plecháčích to vyčnívání dovnitř nábojů ničemu nezavazí.
doplněno 03.12.14 20:46:Diesele, chce to hlavně se kouknout a rozeznat, co vlastně je. Pak dle toho volit šrouby. Trochu jsem to zobecnil, ale sám vím, že to úplně pravda není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.