Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větrák přestal fungovat

Od: nikyss odpovědí: 13 změna:

Dobry den,

chci se zeptat zda by nekdo nevedel,vcera jsem jel z prace klasika a mam zaplej vetrak normal na 2 funguje vsecko dnes rano cca kolem 10 vyjizdim a jak je zvykem chci si zapnout vetrak jenze ono ouvej nefunfuje :/ jsou tam 4 stupne od 1-3 vetrak nereafuje proste nejde dam to na 4 vetrak fouka jako o zavod a bezi nevite cim to muze bejt?:( celkem me to stve pac to pouzivam kvuli oknu a taky teplu ze jo... budu rad za kteroukoliv pomoc dekuju

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

4x

Pokud jde jen na nejvyšší stupeň tak odešel odpor,nebo tepelná pojistka v něm.

vyměnit to dokážeš,je to v krytu co je ventilátor a radiátor.

nikyss
hodnocení

Ok super a kdyz to necham bejt a budu topit pouze na tu 4 a ty ostatni nebudu pouzivat tak se nic nestane ne?

doktpr365*
01.12.14 22:39

Ne

nikyss
hodnocení

super dikys moc

hodnocení

2x

pokud jde na maximum, tak je vháji předřadný odpor... otázka pár korun

doplněno 01.12.14 22:37:

když napíšete co máte za auto, tak se nechá poradit lépe. Případně na google nebo na youtube to určitě také najdete

nikyss
hodnocení

Jo na maximum na 4 to fouka jako o zavod :) takze par korun jo?a mohu se zeptat dokaze to vymenit i lajk popripade kde to najdu?

nikyss
hodnocení

Ford Fiesta 1.25 16V 55Kw zetec motor ja prave nikde moc nic nenasel ani kde to hledat a pod holt jsem asi lama nebo neumim hledat :/

02.12.14 13:26

nikyss
hodnocení

super diky moc:))

doktpr365*
hodnocení

2x

Tady máš třeba odpor z feldy

aci.cz/...

doplněno 01.12.14 23:13:

Nepíšeš rok

aci.cz/...

aci.cz/...

aci.cz/...

nikyss
hodnocení

Super diky budu muset najit pro ten svuj mam starsi ford fiestu 1.25 16V 55kw tak snad najdu a bude :D

nikyss
hodnocení

Dikys moc!pomohl jsi mi

Kamaradovi ten origo odešel a ten nový mu moc dlouho nevydržel .Tak jsem mu do toho stavěl pwm regulátor a nemuže si ho vynachválit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]