Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dál postupovat,na koho se obrátit

Od: ferous* odpovědí: 1 změna:

Na sbazaru jsem zakoupil Převodovku na renault kango 1.2-r.2001,-od : auta-na-díly@seznam.cz, Nový Bor okr.Česká Lípa tel:731862451,-Tento díl dorazil ale převodovka byla úplně s jiného auta.Chci ji vyměnit nebo vrátit penize ale už se spátky nemůžu dovolat, ani mejlem se nikdo nehlási.Jsem invalidní důchodce pohybem odkazany na auto anevím jak dál.Prosím vás o radu jak mám dál postupovat.Cehelský František Sportovní 317,Kralice na Hané.Předem vám děkuji za radu a odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkuste jim poslat mail kde napíšete, že pokud s vámi nebudou komunikovat potvrdí se vaše doměnka, že k zaměně dílů nedošlo omylem ale úmyslně a proto dáte na policii trestní oznámení pro podvod.
A rada navíc - použijte možnost upravit příspěvek a smažte tu svoji adresu. To se v rámci ochrany soukromí na internet zbytečně nedává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]