Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rc auto - kde driftovat

Od: hahiick odpovědí: 2 změna:

Ahoj jen jsem se chtěl zeptat těch co rozumí rc autům.. Chtěl bych si koupit Rc auto na drift tady mám vybrané: modelarina.cz/... A jen se chci zeptat jestli potřebuji nějakou speciální dráhu nebo stači to dát na silnici a driftovat tam. Je mi jasné že teď nebudu moc protože je sníh a mokro ale např. v létě :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

normální asfalt bude hodně ničit gumy... volil bych nějaké kryté parkoviště u obchodních center. Samozřejmě né ve špičce.

pfpetr*
hodnocení

2x
Jukni se na evo od firmy traxxas. Ja mam od nich model summit a driftovat jsme chodily do skateparku. A s tim evem tam kolega na rampe skakal pres 2m do vzduchu . Po dvou hodinach jezdeni a skakani ani jedno poskozeni. My se summitem jezdime i na rampach pro kola s origo gumama kdyz poridis silnicni tak driftuje bohovsky.
doplněno 30.11.14 22:31: K summitu se prodavaj silnicni gumy s ocelovym pruhem uprostred . Tolik se nesjizdi a litaj od toho pri driftu jiskry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]