Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem, mam cca dva roky starou baterku v aute, je bezudrzbova Varta ta stribrna.Jezdim denne a spis kratsi trasy. Mam ji radeji na zimu poradne dobit? Dnes rano jak jsem startoval tak netocila tak rychle, jak kdyz byla nova. Bylo minus 4. Diky predem za rady. Martin
já vždy před zimou a po zimě dávám přes noc baterii na nabíječku a neškodí očistit svorky a kontakty akumulátoru též zkontroluj dobíjení
doplněno 30.11.14 21:19:ano můžeš dobíjet přímo na autě
Nabíjím také na vozidle a připojený. A pokud jezdíš zejména v mrazu krátké trasy, nabíjej akumulátor častěji.
Ano, nabíjím tak manželčino auto, protože s ním courá jen po městě. Nabíjím přes autozapalovač, na nabíječku jsem předělal koncovku. Jenže nepíšete o jaké auto jde - některé auta -typicky francouzská, mají připojen zapalovač pouze při zapnutém ,,zapalování´´.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.