Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej ojeteho auta

Od: standa* odpovědí: 6 změna:

Vlastním auto škoda forman z r.1992 a chci se dozvědět jaké poplatky to obnáší.

Dozvěděl jsem se,že musím zaplatit při prodeji auta 10 000 kč, je to pravda? poraďte co mám dělat,

nebo je to lepší dát sešrotovat. Díky za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Ekopoplatek platí vždy nový majitel po 1.1.2009 a jenom jednou.Prodávající nebo darující nemusí platit nic.

standa*
hodnocení

prosím vás ten eko poplatek se dával vědět do předu v starém roce

kdiš jsem o tom neslišel,nebo až po 1.1.2009

celp*

Hovořilo se o tom dost v průběhu loňského roku,ale že by to úřady vyhlašovaly to tedy NE.

Stando, jak to, že jste o tom neslyšel, když tím žila celá republika a stály se fronty:

Placení povinného ručení a ekodaň při koupi vozu. Lidé stáli o vánocích fronty.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* Dejte vůz za symbolickou cenu a onu cenu rád zaplatí kupující...*palec*

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

některé Formany plní normu EURO -1 , pokud máte v TP zapsáno že vozidlo je schváleno podle normy - směrnice EHS-ES číslo 91/441, nebo uveden předpis EHK OSN 83-01B nebo 83-02B, je to Euro 1 zaplatíte jen 5.000,- Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]