Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechávání motoru při 2000 ot

Od: sirtnt odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

zrovna řeším u seat cordoba 1,4, r. v. myslím 1998 vynechávání motoru při 2000 otáček. A to stále. Jak za studene nebo tepla. A občasné chcípnutí za jízdy po které nejde delší dobu nastartovat. Vyměni jsem svíčky, kabely a víčko rozdělovače. Jenže závada stále přetrvává. Diagnostika hlásí tyto kody:

00525 - lambda sonda - příliš malý signál

00537 - lambda sonda- překročení horní hranice

00561 - přizpusobení směsi

Je možné, že je vandá lambda sonda? Nebo spíš je chyba někde v přípravě směsi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

já bych se zaměřil na palivový čerpadlo a zapalovací cívku

hujer123*
hodnocení

0x

Klidně to může být nedostatečný tlak paliva - výměna filtru, kontrola tlaku paliva, případně výměna čerpadla. Zkontrolovat váhu vzduchu, vzduchový fitr, těsnost sání. U lamda sondy zkontrolovat, očistit, nakonzervovat konektor.

au1
hodnocení

0x

tohle mi dělala audina, při jízdě bylo třeba 2200 otáček, najednou to padlo na 0, a zase vyskočilo na 2200. Později to začlo zdechat za jízdy, a nakonec nešlo třeba 20 minut nastartovat. na vině byl zapalovací modul. zkuste ho vyměnit.

hodnocení

0x

muže to byt klidně lambda ale haže ti taky chybu příliš chudé směsi... může to dělat i klidně škrtící klapka... je tam vic možností a je třeba to ověřit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]