Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, mám bmw 320 i, motor se mi zahřívá v pohodě, do několika minut. Ventilátor mi funguje. Ale když zapnu topení, tak mi topí pouze jedna strana auta. Topí mi pouze strana u spolujezdce. Na mé straně u řidiče fouká studený vzduch. A takhle to je i když přepnu na foukání na přední sklo. Strana u spolujezdce fouká teple. Strana u řidiče fouká stále studený. Nevíte někdo čím to je? Děkuju.
Nevím jak má klapky BMW jestli rozdělené pravá levá většina aut má pouze pozice nohy,střed,sklo a to bych typoval že je přicpaný radiátor(levá strana)
doplněno 27.11.14 19:46:bbbb záleží jak jsou uspořádány trubky ale asi máš pravdu ještě mě napadlo nemůže být upadlý levý ventilátor(turbína)
Taky se přikláním k této možnosti,u feldy jsem měl prasklou přepážku přímo v radiátoru a voda místo aby tekla přes celé těleso tak obíhala jen krajem tělesa,topilo to dobře u spolujezdce,střední výdechy ještě taky jakštakš ale výdech u řidiče foukalo úplně studený-pomohla výměna topné vložky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.