Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistovna a danovy doklad

Od: honzajelinek odpovědí: 12 změna:

Pojistovna a danovy doklad. Dobry den, dnes mi pojistovna sdelila, ze pokud chci doklad o zaplaceni, musim napsat doporuceny dopis a zadat o doklad. Je toto mozne? Proc psat zadost a pisemnou? Toto od nas chce az AXA nikdo jiny predtim. Uz se vam stalo ze jste si sli koupit boty a prodejce vam rekl: napiste si do brna doporuceny dopis, ze chcete doklad? co to je? je na toto opravdu nejaky zakon kterym se ohaneni? nebo si ho samy vytvorili?

Zakaznicky servis je totalne neochotny, arogantni, zadame o vysvetleni, neodpovidaji na otazky. Proste AXA uz nekdy vice...mate nekdo podobne zkusenosti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strygo*
hodnocení

2x

to je podle mě blbost kdyby nedej bože jste si koulil např boty a chtěl je reklamovat tak nemáte bez dokladu šanci

honzajelinek
hodnocení

vydat ho musi, ale proc si musime poslat doporucene pisemnou zadost napsanou v ruce? s podpisem?

proc musim jeste utratit 30kc za postovne a stravit cas sepisovanim zadosti? to neni normalni...

V zadnych podminakch to nemaji, proste si to vymysleli protoze ho zname zaslali hned na email.

Tumu rikame sikana cliena... proc jina pojistovna proste doklad vyda bez kecu?

doplněno 26.11.14 18:40:

oprava: Tomu rikame sikana klienta :)

asd*

Co na to říct... Pokud nejste spokojen, tak jim to řekněte + svojí představu a když nic nezpepší tak jim utečte ke konkurenci...

gi
hodnocení

2x

Jaký doklad o zaplacení chcete, platil jste co, jakým způsobem. Proč potřebujete doklad?

honzajelinek
hodnocení

danovy doklad do firmy

ted jsem uhradil 12 tisic za rocni pojistku...rekli mi ze mi penize nevrati kdyz pujdu jinam...

mam platit 2x? to asi neni nejrozumnejsi

honzajelinek
hodnocení

nikdo nevi?

strygo*

podle mě vám ho musí vydat

strygo*
hodnocení

0x

Opakuji ona vám doklad o zaplacení musí vydat

robin1*
hodnocení

0x

Možná, bych si zkusil změnit elektronické vyúčtování na klasické papírové, a daňový doklad chodí automaticky.

doplněno 27.11.14 15:07:

Peníze pochopitelně vrátí, stačí auto na 24 hodin vyřadit z evidence, jinak řečeno dát značky do depositu, a smlouva zanikne.

dwi
hodnocení

0x

Stále pláčete, aniž byste napsal, co jste uhradil a jakým způsobem? Pojišťovna vás nějak vyzvala k úhradě spolátky, tedy máte papír na základě kterého jste uhradil peníze. Copak vy jste dal někomu na ulici peníze jen tak bez ničeho? To asi ne. Takže jste je složil někde v pokladně (máte pokladní doklad), nebo odeslal bezhotovostně (máte výpis z účtu). Co dál chcete? Prostě tu položku zaúčtujete, to snad není prolém.

honzajelinek
hodnocení

tak pro ty co nepochopili otazku, jeste jednou...zkamu Vas ale neplacu (tedy ne nad AXA)

otazka znela zda se musi o doklad zadat pisemne...nic vic nic min...

coje to za dotazy kdo platil na ulici? povinne ruceni nekomu na ulici? to myslite vazne? tak to snad...no comment...

o ucetnictvi toho asi taky moc nevite takze vam i presto dekuji za Vasi snahu a at se Vam dari!

dwi

Tak bych to zkusil znovu - na základě čeho a jakým způsobem jste uhradil pojištění? Doklad o zaplacení máte. O účetnictví toho vím vcelku dost. Mám ale pocit, že si plete pojmy z účetnictví, resp. daňové evidence.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]