Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 2003_AZF - kontrolka airbag

Od: kk* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

u Fabie začala svítit kontrolka airgagu. Čínskou OBD2 diagnostikou nic nenačtu. Na co sem mám zaměřit? Kontrola, zda není některý konektor přerušen - rozpojen?

Dík.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Zacal bych pripojenim na normalni diagnostiku. Pravdepodobnost, ze se nejaky konektor (a tim spise od airbagu) sam rozpoji, je miziva...

kk*
hodnocení

Spoj v konektorech bude určitě spolehlivý co se týče rozpojení a přechodového odporu v kontaktech. Asi nezbyde než jít na diagnostiku.

hodnocení

0x

Pred rokom zacala svietit kontrolka airbagu aj u mna. V podstate stale nevyriesena vec.Po napojeni na VAG je tam error 00588-Airbag igniter,Driver side N95 chyba 32-10 resistance too high -sporadicka zavada.Nasledovalo:

1.)najprv iba reset-nepomohlo iba do nasledujuceho dna

2.)Vymena kruzku airbagu-nepomohlo,po 3000km zacal svietit znova.Odporove drahy na demontovanom kruzku airbagu vykazuju odpor 0,0 takze preruseny nieje.Medzitym vlozeny druhy.Originalny porovnany s inym kruzkom a kupodivu zhodny stav.Cize v podstate mam v obehu 3 airbagove kruzky.

3.)Treti kruzok vlozeny+reset (co keby Murphyho zakony)-error zacal svietit po 600km.

Pred STK rozobratie budikov a prelepenie kontrolky aby panom technikom nieco nevadilo.Po STK demontaz budikov a odstranenie nalepky z LED diody.

Na zaver:do samotnej naloze airbagu idu 2 droty,prezvonil som ich,su bezchybne.Napada ma uz len vymena riadiacej jednotky airbagu...a 2 airbagove kruzky asi budu na predaj.

doplněno 26.11.14 12:59:

Fabia 1,4,r.2002 AQW.

doplněno 27.11.14 07:38:

Páni s tými príspevkami dole:Tazatel chce poradit problem s F1 (2003) a nie s F2.Jeden a zásadný rozdiel je minimálne v tom že v F1 v CLASSIC a JUNIOR a ešte neviem v ktorých bol airbag iba 1.Predpokladám že to šlo s výbavou.Airbag bol vo volante.

hujer123*
hodnocení

0x

Sežeňte si nekoho s VAGem, ten vám odhalí, který airbag způsobil chybu. Po odstranění chyby je nutno, opět VAGem chybu vymazat, jinak kontrolka nezhasne.

doplněno 26.11.14 16:00:

Pod sedačkou žádné čidlo není, je tam konektor bočního airbagu. Souhlsím s tím, že může být zdrojem problému, zvláště jestli jsi sedačkou v poslední době posouval nebo pod ní šmátral. Pokud tam tedy boční airbagy máš.

strygo*
hodnocení

0x

Většinou to dělá čidlo které je pod sedadlem

hodnocení

0x

chce to načíst Vagem at neděláš něco zbytečně já třeba nedávno řešil toto skoda-club.net/... a taky svítila kontrolka begu stačilo jen očistit konektor

kk*
hodnocení

V březnu mě čeká STK. Pokud to do té doby nevyřeším, je opravdu nutné přelepovat kontrolku, aby nesvítila?

ne dá se to oklamat ale musíš najít kterej beg či předpínač ti ten problém délá ten poté odpojíš z konektoru a do konektoru napojíš 5W/12V žárovičku tkzv, celosklo a wagem chybu smažeš a už se neoběví

artaban*
hodnocení

0x

Dobrý den přidám se k tématu. Já mám právě opačnej problém nerozsvítí se vůbec kontrolka airbegů po zapnutí klíče ona vlastně nikdy nsvítí je možné že se spálila kontrolka Vag píše nalezeno 0 chyb tak prostě nevím kde hledat. Jedná se o Octávii 1 rv. 2000 4x airbeg Dekuji za každo radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]