Nejste přihlášen/a.
Hoj montéři...mám polo 6N2 1.4 44kw 8 ventil a včera mi začalo něco skřípat v hlavě moturu...auto táhne normálně ..žadný problem jen při startování se ozve to skřípaní pak nic a když motor stoji tak to skřípe pořád...hlava maže normáně olej je i na víku ...prosim o rady jestli mám rozdělat hlavu a juknout se jestli se tam něco nekalého nepřidíra..diky
0x
nejde to skřípání náhodou od rozvodů kdys je dělal naposled? další co rádo řve je napínací kladka drážkového řemene stačí vyndat vymejt a přimáznout ložisko
další bych prověřil jestli ty zvuky nejdou třeba z altíku -ložiska sou suchý či vysypaný
skřípat může i vodní pumpa
prostě bych šel nejdřív po všem okolo než se pouštěl do palice
ted už je večer hrabat se tam nebudu zkusím nahrát a uvidíš ..rano se na to kouknu tedy ...jo dabel jinak dik za odpoved ..,minule jsem tady psal že mi auto tahne do strany atd a díky byl to vymlacený silent dikes měl si pravdu
Dělá to při studeném i teplém motoru? Co výfukové sběrné potrubí, není prasklé? Co to udělá, když při volnoběhu přidáš plyn?
při teplem to dělá jak kdy... a po cca 50metrech to přestane prostě jak kdy ...dnes sem dojel domu nic ...nastartoval jsem a už to skřípalo zase
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.