Nejste přihlášen/a.
Hoj montéři...mám polo 6N2 1.4 44kw 8 ventil a včera mi začalo něco skřípat v hlavě moturu...auto táhne normálně ..žadný problem jen při startování se ozve to skřípaní pak nic a když motor stoji tak to skřípe pořád...hlava maže normáně olej je i na víku ...prosim o rady jestli mám rozdělat hlavu a juknout se jestli se tam něco nekalého nepřidíra..diky
nejde to skřípání náhodou od rozvodů kdys je dělal naposled? další co rádo řve je napínací kladka drážkového řemene stačí vyndat vymejt a přimáznout ložisko
další bych prověřil jestli ty zvuky nejdou třeba z altíku -ložiska sou suchý či vysypaný
skřípat může i vodní pumpa
prostě bych šel nejdřív po všem okolo než se pouštěl do palice
ted už je večer hrabat se tam nebudu zkusím nahrát a uvidíš ..rano se na to kouknu tedy ...jo dabel jinak dik za odpoved ..,minule jsem tady psal že mi auto tahne do strany atd a díky byl to vymlacený silent dikes měl si pravdu
Dělá to při studeném i teplém motoru? Co výfukové sběrné potrubí, není prasklé? Co to udělá, když při volnoběhu přidáš plyn?
při teplem to dělá jak kdy... a po cca 50metrech to přestane prostě jak kdy ...dnes sem dojel domu nic ...nastartoval jsem a už to skřípalo zase
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.