Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skřípe hlava motoru

Od: peppik odpovědí: 9 změna:

Hoj montéři...mám polo 6N2 1.4 44kw 8 ventil a včera mi začalo něco skřípat v hlavě moturu...auto táhne normálně ..žadný problem jen při startování se ozve to skřípaní pak nic a když motor stoji tak to skřípe pořád...hlava maže normáně olej je i na víku ...prosim o rady jestli mám rozdělat hlavu a juknout se jestli se tam něco nekalého nepřidíra..diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strygo*
hodnocení

0x

určitě sundat hlavu a podívat se na těsnění

hodnocení

0x

nejde to skřípání náhodou od rozvodů kdys je dělal naposled? další co rádo řve je napínací kladka drážkového řemene stačí vyndat vymejt a přimáznout ložisko

další bych prověřil jestli ty zvuky nejdou třeba z altíku -ložiska sou suchý či vysypaný

skřípat může i vodní pumpa

prostě bych šel nejdřív po všem okolo než se pouštěl do palice

peppik
hodnocení

ted už je večer hrabat se tam nebudu zkusím nahrát a uvidíš ..rano se na to kouknu tedy ...jo dabel jinak dik za odpoved ..,minule jsem tady psal že mi auto tahne do strany atd a díky byl to vymlacený silent dikes měl si pravdu

peppik
hodnocení

jo jinak rozvody jsem dělal před 5tis takže asi tam bych to nehledal ...nevím teb zvuk nepoznám odkud jde ale asi to vypada někde kolem rozvodu tedy zitra zkusím a uvidím

peppik
hodnocení

tady to je

hujer123*

Dělá to při studeném i teplém motoru? Co výfukové sběrné potrubí, není prasklé? Co to udělá, když při volnoběhu přidáš plyn?

peppik
hodnocení

při teplem to dělá jak kdy... a po cca 50metrech to přestane prostě jak kdy ...dnes sem dojel domu nic ...nastartoval jsem a už to skřípalo zase

peppik
hodnocení

když při volnoběhu přidam plyn zaskřípe a přestane

zkus lece šlapat na spojku jestli ten zvuk se nebude nák měnit něco podobnýho dělala tetky ibiza a časem to vzdal přítlačák řešilo se to výměnou komplet spojky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]