Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díra ve výfuku mezi katem a konc.tlumičem

Od: onasis* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,mám malou dirku mezi katem a tlumičem,nic neobvyklýho.Ale chci se zeptat jestli když je dirka vespod a dá se na ní cočkem dostat je nutny sundavat ten kus výfuku,nebo to lze udělat i na autě a max.odpojit lambdy.Nepoškodí se tím nijak katík?Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne není nutno! mně bylo vařeno new potrubí od katíku dozadu bez demontáže!

doplněno 25.11.14 18:54:

Lambádu před katem.Jednu.

onasis*
hodnocení

a ty máš dvě lambdy před a za katem nebo ještě starej kat s jednou lambdou(před)?

strygo*
hodnocení

0x

jeslti nechcete vařit tak si kupte hmotu na lepení výfuku je to taková tyčinka podobná modelíně a stojí asi 150 K4 ale drží krásně

onasis*
hodnocení

díky nechci,to je oprava na 2 měsíce a já potřebuju aby to vydrželo aspon přes zimu

strygo*

lepidlo není na dva měsíce ;) mně na golfu drží už rok a pořád bez problému

onasis*
hodnocení

tak to máme asi každej jinou zkušenost ;)

strygo*

to asi jo asi jiné lepidlo říkám pouze jakou mám já zkušenost

hodnocení

0x

běžně bastlim díry na vejfuku bez demontáže pokud sedostaneš k díře není problém při svařování se doporučuje odpojit baterie já to třeba nedělám a za ta léta nou problém katík to přežije

onasis*
hodnocení

udělam to tak,odpojim baterku a pro klid i lambdy,akorát elektrikou bych to provařil tak to odvezu kámošovi na COčko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]