Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičský průkaz - platnost jen 7let?

Od: jankaa odpovědí: 5 změna:

Byl mi vystaven řidičák v roce 2008 /po autoškole/ a doba platnosti je tam jen do r.2015.to je jenom 7 let. Myslela jsem,že má mít platnost celkem 10 let.Jestli úřednice neudělala chybu a tak nevím,jestli už tedy budu muset žádat o nový.Mohl by mi prosím někdo poradit.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Udělala - neudělala je v tuto chvíli jedno. Platnost máte danou, musíte požádat o výměnu.

audinos*
hodnocení

0x

Prodlouží ti ho...

buss
hodnocení

0x

Proč jste se neptala na uvedenu lhůtu při vydávání řp? Podle nařízení €U je platnost řp zpravidla 10 let (takže načtěte jejich směrnice). Zajděte, zavolejte si na OdDSA a ptejte se, nepíšete nic třeba o věku, oprávnění! Nejasný dotaz,

buss
hodnocení

0x

Proč jste se neptala na uvedenu lhůtu při vydávání řp? Podle nařízení €U je platnost řp zpravidla 10 let (takže načtěte jejich směrnice). Zajděte, zavolejte si na OdDSA a ptejte se, nepíšete nic třeba o věku, oprávnění! Nejasný dotaz,

jyri*
hodnocení

0x

ted sem dělal auto a mám ho jen na 5let já myslel ze to je u mě protoze mám už A1,B, C s omezením 185 , T

já si myslel ze to je na 5 let kvuli tomu že tam toho je víc protoze kdyz sem v roce 2012 delal tu A1 tak mi to dali na 10 let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]