Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem auto kde byla baterie mrtvola, tak jsem do něho dal provizorně baterii co mi zbyla z Felicie, tuším Banerka 45Ah, jenže i ta už při snižujících se teplotách půjde. Měl jsem ji na Feldě 6 let.
Bohužel nevím jakou kapacitu baterie koupit, tipuji že ta mrtvola na prodej tam origo nebyla.
Zalezi na rozmerech - dle toho si muzes vybrat jakou znacku chces. Zmer stavajici a podle toho vyber novou. Nebo jsou ruzne pomocne konfiguratory na webech prodejcu.Samozrejme se pocita s 12V.
Cim lepsi tim vyssi kapacita a vetsi startovaci proudy.
Ja mam to same jako ty (ale scenic je r.v.99) a vybral jsem si Bannerku tu nejlepší - ma kapacitu tuším 65Ah a kontakty na obou stranach (tam bacha na spravne zapojeni) - coz mi vyhovuje na pripojeni extra zesilovace a audia. Je bezudrzbova.
Stara Bannerka vydrzela taky kolem 6-7 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.