Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krádež auta

Od: terouneek* odpovědí: 17 změna:

Partnerovi ukradli auto a to v něm měl takovou tu hokejku proti kradezi, ta ale jak je videt nezabrala, vite, jak auto zabezpecit pred kradezi?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pomohla by injekční stříkačka s kyanidem pod sedadlem řidiče. Nesměl by bejt ale člověk zapomnětlivej :o))

audinos*
hodnocení

1x

Docela dobré zařízení je Autopatrol - volá to na mobil majitele, že je vůz v pohybu (změní se jeho poloha, pozná to GPS modul) a na zadaná další mobilní čísla přijde SMS (čas, rychlost pohybu, souřadnice).

Pojištovna dá slevu na pojistné. Zkušenost u nás dobrá.

autopatrol.cz/...

layborr*
hodnocení

0x

Jsou různé druhy zabezpečení , záleží na financích , ale pokud si zloděj něco vyhlídne tak páka na volantě ničemu nezabrání , to už je lepší zamknutí řadící páky nebo tajný vypinač .(profi zloději obejdou vše)

autoweb.cz/...

- zde je vše .

rengea

Mám chevrolet aveo několikrát jsem ho nezamkl,tahle auta neberou ani pobertové kteří jdou z hospody dom.

Přitom jezdí solidně a provoz je za málo.Na náhradní díly není a peníze které za něj dostane zloděj nestojej za námahu.

hodnocení

0x
Kdyz to opravdu chteji ukrast, nalozi to jerabem na odtahovku a pohraji si pak s autem nekde v garazi. Pojisteni muze ztratu castecne kompenzovat.

gumidek*
hodnocení

0x

Hokejky jsou sranda. Stačí demontovat volant a dát jiný či hokejku stáhnout.

Zámek pedálů a elektronicky zabezpečit.

bullock.cz/...

i3os5
hodnocení

0x

Nejlepší zabezpečení je mít auto, které nebude chtít nikdo ukradnout. *frajer*

U novějšího auta funguje dobře jen pojištění krádeže. Ostatní jen znepříjemní krádež.

např. případ z okolí.

Kamarád má cca 3 roky starého Superba. Je cca 3h ráno a auto mu "volá" o pomoc. Než se stačí obléci, tak to ustává. Nazouvá boty a seběhne 2 patra dolu před dům. Tam je hrobové ticho a auto nikde. Za cca 3 hodiny se mu zase na chviličku ozve dle GPS kousek od polských hranic. To bylo poslední, co o autě věděl. Za zabezpečení utratil plno peněz, ale nebylo mu to nic platné.

Je to už rok a auto se nenašlo.

dan*

jo jo kombinovat kombinovat, zarizeni "najdi si sam stoji cca litr, dva, autoalarm tak litr imobilizer taky, kazdy od jineho dodavatele a vyrobce a nenechat to montovat v zadne firme, pak neni problem, jeste paralelne k sirene zapojit poradnou dymovnici, aby kdyz to nalozi na odtahovku aby to bylo napadne (treba slznou), pozor pouzivani takovychto zarizeni samozrejme nasi ochranci zlodeju neschvalii to je treba brat na zretel

asd*
hodnocení

0x

Hokejka odradí leda puberťáky, profíka leda tak posune aby radši šel k vedlejšímu autu bez ní.

Nejlíp auto nemít. Pak mít auto které se nekrade (Fiat), dobrou havarijku. Pomůže zámek řadicí páky, tajný vypínač, sledování podle GPS. Ovšem profíci naloží celé na odtahovku, do stíněného auta a ani utajené sledování nepomůže.

buss
hodnocení

0x

Jakásik hokejka je na kulové. Každé auto lze ukrást, záleží na schopnostech zloděje. Proč jsou i zabezpečená auta, která se nikdy nenalezla? Jistě by se daly najít sytémy zabezpečení, co by mohli fungovat. Elekronicky pak napájení ze zvl. zdroje, nikov aku, popř. pasívní, aktivující se externě, např. jako RFID v obchodech (čidla třeba na křižovatkách, jako mýtné brány). Ale i to jde zjistit.
Asi tak, co vynalezl člověk, to další, chytřejší občurá.

doplněno 25.11.14 11:47:

bambula, jak to zabrání odcizení auta?

bambula*
hodnocení

0x

Já odmontuji volant a nasazuji atrapu která nemá drážkování, takže lze zatáčet jenom volantem

dan*
26.11.14 11:25

mr bean :)

hodnocení

0x
Rád bych řekl, že před krádeží vozu pomůže mít vůz starý... ale i Favority kradou - rozeberou snad na ND nebo do šrotu? Neukradnou tedy vůz, který nemáte.. - jinak jsou zabezpečení jen možnosti dostat slevu na pojištění. Zloději jsou vždy pár kroků před každým zabezpečením...doplněno 25.11.14 20:30: Já svůj 13 let starý vůz mám zabezpečen tím, že manželka udělala nějaké ty úpravy nárazníku, blatníků, na voze mám 3 odstíny barvy - evidentně podle prvního pohledu bouráno a vybydleno... Motorické vlastnosti však mám super, brzdy také, celkově investuju jenom do servisu, aby to jelo a brzdilo kvalitně. Kola litá obouchaná nebo plecháčky mírně rezlé...Zloděj si ho všimne, ale udělá pár kroků od něj, aby se neušpinil :)
Krádež auta

hodnocení

0x

pokud máte drahé auto nechte namontovat sledovací zařízení pokud běžný vůz tak kombinace tajného vypinače s nákým hlasitým alarmem

dan*

Jo ale to by tam musela byt lodni sirena nejlip s vystupem dovnitr, aby tomu zlodeji rovnou vyskocil mozek na palubku akorat vas potom zneskodneny zlodej zazaluje za ublizeni na zdravi, kamos chytil zlodeje, ten se chtel prat, a nakonec kamos nafasoval podminku za ublizeni na zdravi, az nasi zakonotvurci misto zvysovani si platu udelaji zakon ze zlodeje muzeme zneskodnit beztresne, jelikoz policie to nedela, tak pak mozna

Jinak prekonat se da kazde schvalene a homologovane zabezpeceni, jelikoz ode nej existuje dokumentace a tu ma zlodej k dispozici vzdy

jyri*
hodnocení

0x

hele já tam mám své bezpečnostní zařízení za cca 50kč dělám to kamarádům taky co to chtějí já to mám na autě udělané tak že mám na kabelu od čerpadla vypínač já osobně ho mám schovný u fabie za ruční brzdou pod takovým odkládacím kastlíkem sice je na prd ze vzdy když prijdu do auta tak musím první zapnout vypínač ale už jednou se mi dobejvali do auta sice mi ten blbec rozbyl okno a vytrhal kabely pod volantem ale pojistovna zaplatila a vše je v pořádku u motorky to mám zase přímo u zapalovánía mám to schované pod plastama

jarkam3*
hodnocení

0x

my mame v aute manontovany zamek zeder.cz, ale zalezi na financnich moznostech, nas to stalo necelych devet tisic, ale auto stale mame, neda se diky zamku totiz vubec ridit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]