Nejste přihlášen/a.
Zdravím brzy budu vybírat nový auto mám celkem 60 tisíc. Chtěl bych nějaký BMW. Můžete mi někdo napsat jak těžece shání? Po čem koukat? Jakých mohl očekávat problémy? Apod..? Děkuji moc !
Za to tak úplně olítanou E36, benzín, čtyřválec. Shání se lehce, ale těžko vybírá. A těžko udržuje při životě. I když-zázraky se stávají.
Za 60 t. to bude ojetina , ale jaká , nepíšete ani druh motoru , jen u takové E 38 je 9 druhů motorů ,některé dost poruchové , a tak je to u všech v této cenové relaci , dost vozů bude vyžadovat neustálou pozornost a včasné řešení jejich problémů ,
většinou je údržba dost náročná finančně , takže i z málo vydělávajících závodníků udělalo ojeté BMW velmi výkonné pracovníky aby zaplatili opravy .Většina ojetých BMW má celkem dost nejasnou historii , ale možná kápnete na 1. majitele a to bude možná dobrá volba .
doplněno 24.11.14 21:16:
Sehnat zachovalé a které vydrží bude dost složité,BMW jsou kvalitní auta ale jelikož jsou určena víc do sportovna tak starší kousky bývají občas pěkně domlácené a dohuntované a určitě nepočítej s tím že takové auto měl důchodce který s ním jezdil dvakrát za týden do kauflandu.
Jako první auto moc nedoporučuju i kvůli tradiční koncepci,každý člověk po řidičáku je nezkušený a snadno ti to někde šmejkne nebo se budeš v zimě v každém kopečku trápit. Pokud si to nedáš rozmluvit takaspoň udělej to že sebou na prohlídku vem zkušeného automechanika,obětuj těch pár stovek-jak jsem psal výše riziko naletění na olítaný vrak je velmi vysoké
Ceny náhradních dílů a spotřeba budou taky vyšší než u nějakého´´lidovějšího´´auta
A co říkáten a tohle, abych nemusel základat nový topic? Za ty prachy mi to přijde boží, ale v určitě v takovým inzerátu bude nějaký háček?
Myslite bozi pokladnicka? To asi ano. Jinak na temer 17let stary auto takoveto velikosti a motorizace je ten najezd dost nizky, k tomu je serviska, ktera je ale !nevyplnena!? Usmevne. Motor sice patri k tomu lepsimu (jezdiciho na benzin), co koncern ve sve dobe vyrabel (ne-li nejlepsimu), nicmene pri takovemto stari a predpokladanemu najezdu bych se toho celkem bal. Vybava normalni. lehci tuning (nebo tuzing?), autoradio jedno z nejlevnejsich, kola taktez.
Za predpokladu, ze motor vydrzi, je to OK a cena celkem normalni, pokud bude nejaky problem s motorem, tak se z toho brzo stane nocni mura.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.