Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa 555 - plynové lanko

Od: aren odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

Jezdil jsem na mém pionýru a když jsem v polovině mé trasy najednou přidal plyn, plyn přestal fungovat, jen se protáčel. Nevíte, co s tím je? Jestli je to prasklé? A ještě mám problém, terý se netýká plynu, že když chci motorku nastartovat, musím jí roztlačit a až pak jede, na nakopnutí funguje až když je zahřátá, bude to svíčkou?

Díky za rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no a pokud to nebude lankem mohl se urvat i samotný zobáček jenž zajištuje lanko v rukojeti plynu

k2
hodnocení

0x

Vcera jsem jel autem a v polovine trasy jsem pridal plyn a auto prestalo jet. Nevite, co s tim je? Myslite, ze mi dosel benzin?

mkat*
hodnocení

0x

Najskôr sa ti pretrhlo lanko ,a čo sa týka štartovania tak možno treba poriadne nastaviť zapalovanie+sviečku.

aren
hodnocení

Dobře, díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]