Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení zakoupeného auta v bazaru

Od: pe* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,koupil jsem včera starší auto v bazaru ESA.Za hotové peníze.Auto cestou domu přestalo jet a já se chci zeptat jestli mám nějakou šanci ho bazaru vrátit zpět třeba bez udání důvodu.Děkuji Petr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

1x

Záleží co jste podepsal

hodnocení

1x

Ono když někdo píše, že do 7 dnů Vám bez udání důvodů vymění vozidlo ! Tak VÁS MAJÍ V HRSTI, PROTOŽE VÍ, ŽE PENÍZE NEDOSTANETE, ALE NABÍDNOU VÁM JINÉ AUTO A VY JSTE TAK RÁDI, ŽE S NĚČÍM ODJEDETE - no a určitě to nebude tak výhodné - je to prodejní trik, který prodejce předem nabízí, protože ví, že na tom nemůže tratit a kupující bude mlet z posledního!

k2
hodnocení

0x

Tak bez udani duvodu sanci nemate a jinak taky moc velkou ne. Zalezi na tom, co je to za auto, co je v kupni smlouve, proc prestalo jet a mnoha dalsich okolnostech.
Nicmene pokud by bazar na vymenu nepristoupil (coz predpokladam), tak zbyva stejne jedine vlekly soud s nejistym vysledkem...

buss
hodnocení

0x

Pokud nezkusíte, nevíte, otázka, jak je napsána KS, opřete se o OZ (odstoupení od smlouvy). Bez důvodu vrátit? Oni něco takového slibují?

hodnocení

0x

Jeden také velký bazar slibuje výměnu bez důvodu do 7mi dnů... Autobazar ESA jsou však jedni z těch, co se chlubí férovostí a snahou o spokojenost - pokud důvod zastavení vozu není prázdná nádrž, jistě vám nabídnou možnosti - od opravy vozu v jejich servisu po výměnu vozu za jiný ...

Zeptejte se jich - slušnost nade vše...

achci*
hodnocení

0x

v Brne sem se divala na audinu v nedeli a pan rikal ze muzete reklamovat a musi to resit,je to zkryta vada..no hodne stesti..

jyri*
hodnocení

0x
kamarád koupil hyunday tucson z áček pred 2rokama rok výroby 2004 nalítáno neco málo pres 200 000km koupil ho náhodou kdyz sme jeli kolem ze se mu zalíbila tak s nimi vše podepsal auto prevzal ovšem si ho nechal zvednout vše v pořádku a měli jsme domu cestu 150km a neujel ani pulku po cca 50km mu to chcíplo a už to nenastartoval normálně mu to kikslo za jízdy tak sme auto na laně dotáhli do nedaleké vesnice kde jsme zavolali zpátky do prodejny ve jsme jim řekly a oni mu řekly že si za to může sám ze ve smlouvě je ze auto odpovídalo stáří ze to není nové auto a jeste mu nabídly odtah za určitou cenu tak jim rekl ze chce odstoupit od smlouvy a milý pán z aaaauto telefon položil volali jsme na desítky čísel všude nás odkoply no tak to kamarád resil soudní cestou ale říkal za ty peníze co dal do toho soudu a do dopravy atd tak to se na to mohl rovnou vykašlat upřímně řečeno já ačka uz nechci ani videt po téhle situaci hele kup auto od soukromníka vem si sebou automechanika kterej ti auto alespon z jeho oboru trošku zkoukne ušetříš třeba 20 000kč a to dej do případných oprav

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]